Annonce
Ugeavisen Vejen

Skulderklap og julehygge i Fritidscentret

Et stort publikum havde taget plads foran scenen, da Søskendekoret Olesen gav julekoncert ved julemarkedet i Glejbjerg Fritidscenter. Omkring 1.000 borgere besøgte markedet i løbet af søndagen. Fort: Steen Rasmussen
Julemarkedet i Glejbjerg blev en succes med omkring 1.000 gæster.
Annonce

GLEJBJERG: At dømme efter bifaldet var det et populært valg, da borgerforeningen ved julemarkedet i Glejbjerg Fritidscentret i går hædrede byens Grønne Team med Årets Skulderklap.

Teamet er på færde en formiddag hver uge med at holde byens grønne plæner pænt studsede i toppen og med at luge blomsterbedene for ukrudt. Brugsen står parat med kaffe i halvlegen, mens ellers bærer arbejdet udelukkende lønnen i sig selv.

Julemarkedet er også et populært valg, kunne centerinspektør Calle Junker konstatere. Han er nærmest lykkelig over, at omkring 1.000 betalende gæster besøgte markedet i løbet af dagen.

- Så er det jo ingen sag at arrangere noget, når opbakningen er så massiv. Så betyder alt det bøvl, der jo også følger med, slet ingenting. Det er jo herligt.

Godt 30 butikker, virksomheder og foreninger havde købt stadeplads på markedet. Bl.a. cykelhandlerparret Karna og Poul Erik Nielsen, som har været med på hvert eneste julemarked, siden det blev opfundet midt i 1980'erne.

- Vi er her først og fremmeste for at støtte initiativet, men det er jo også en god lejlighed til at vise, at vi er her altså stadig, hvis nogen skulle være i tvivl. Det bliver til mange gode snak, og så kan vi jo håbe på, at borgerne husker det, når de skal have en ny cykel, siger parret.

Næste julemarkedet holdes om to år - altså i 2021.

Så er det jo ingen sag at arrangere noget, når opbakningen er så massiv.

Calle Junker

Glejbjerg Grønne Team, som var repræsenteret af Harald Viuf, formand Birgit Madsen, Sigurd Thomsen og Vita Noer, blev hædret af borgerforeningen for indsatsen med at holde byens pælner og bede med Årets Skulderklap. Prisen blev uddelt af Steffen Grau og formand Dennis Vesterholm. Foto: Heine Fricke
Opvasken går som en leg for inspektørparret Birgit og Calle Junker, når julemarkedet i Glejbjerg Fritidscenter er overstået med succes. Foto: Heine Fricke
Er der to, som fortjener en medalje, er det cykelhandlerparret Karna og Poul Erik Nielsen. De har stillet op til hver eneste julemarken i Glejbjerg Fritidscenter så længe, den har eksisteret. Foto: Steen Rasmussen
Brugsuddeler Henrik Klausen skænkede små skarpe for gæsterne. De så ud til at nyde det. Foto: Steen Rasmussen
Omkring 1.000 store og små gæster besøgte i går julemarkedet i Glejbjerg Fritidscenter. Foto: Steen Rasmussen
Olesens kor. Foto: Steen Rasmussen
Gevinst eller en nitte? Det er spørgsmålet. Foto: Steen Rasmussen
Vin eller whisky? Eller begge dele? Foto: Steen Rasmussen
Julekoncert med Olesen Brødrene og en enkelt søster. Foto: Steen Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Gå jer til en gratis hjertestarter

Annonce