Annonce
Ugeavisen Vejen

Sommeraktiviteter på Holsted Bibliotek

Biblioteket i Medius Holsted har et væld af sommeraktiviteter. Foto: Biblioteket Medius Holsted
Annonce

Biblioteket i Medius holder åbent hele sommeren, og traditionen tro tilbyder biblioteket konkurrencer og aktiviteter for store og små. Du kan gå på jagt efter sommermotiver, som hænger over hele biblioteket. Er du mellem 6 og 15 år, kan du deltage i læsekonkurrencen ’Sommerbogen’, som i år er lidt anderledes end sidste år, da du bliver udfordret på en helt speciel og spændende måde.
For unge og voksne er der en specialdesignet lokal kryds og tværs opgave. Der er chancer for at vinde små præmier, når du deltager i alle konkurrencerne.
I slutningen af sommerferien vil der være børneteater og forskellige kreative værksteder. Tidspunkterne vil fremgå af vores hjemmeside vejbib.dk og af Facebooksiden. I forlængelse af forårets lykkeposetilbud er der netop nu en særlige sommerferieudgave for børn og voksne, hvor poserne er fyldt med gode bøger lige til at låne med hjem. Hver lykkepose har et særligt tema, som fremgår af sedlen på posen. Temaerne vil variere hen over sommeren.
Frem til udgangen af august er der specielle sommeråbningstider: mandag, onsdag og fredag fra 12.00-17.00 og tirsdag og torsdag fra 10.00-15.00. Herudover er der igen åbent for selvbetjening, hvor man kan lukke sig ind på biblioteket, hvis man er over 15 år og registreret som låner. De selvbetjente åbningstider er mandag til torsdag fra 5.30-22.00, fredag fra 5.30-19.00 og lørdag og søndag fra 7.00-19.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Velkommen til benzinfolket

Ugeavisen Vejen

Opråb fra Broen i Vejen

Annonce