Annonce
Ugeavisen Vejen

Speedway: Rasmus Jensen videre i VM-kvalifikationen

Rasmus Jensen til højre, der her er i selskab med blandt andre den tidligere verdensmester Nicki Pedersen, kom et skridt videre i VM-kvalifikationen, da han blev nummer tre i den danske afdeling i Esbjerg. Arkivfoto: Steen Rasmussen

Holsted: Speedway-profilen Rasmus Jensen fra Holsted Tigers fik en fremragende start på den hjemlige sæson, da han på Granly Speedway Arena i Esbjerg gik videre i VM-kvalifikationen.

Fem kørere gik videre, og Rasmus Jensen blev samlet nummer tre. I de fem heat blev han efter flot speedway noteret for 12 point. I omkørslen om andenpladsen blev han slået af den tidligere Holsted Tigers-kører Nicolai Klindt.

Patrick Hansen blev vinder af kvalifikations-løbet med 13 point. Peter Kildemand (10 point) og Mikkel Mikkelsen (9 point) gik også videre. Mikkel Mikkelsen var ude i et ekstra heat og omkørsel i kampen om femtepladsen. Han sejrede her foran Jonas Seifert, Mads Hansen og René Bach.

2021 har indtil videre været et godt år for Holsteds Rasmus Jensen. Han indledte det med at blive kåret som årets idrætsudøver i 2020 i polske Gdansk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Linda P kommer til Vejen

Annonce