Annonce
Ugeavisen Vejen

Støtteforeningen Askov/Malt laver virtuel jubilæumsfejring

Den nye bestyrelse i Støtteforeningen Askov/Malt tænkte kreativt, da der skulle findes en måde at fejre foreningens 40 års jubilæum. Løsningen blev en virtuel markering. Privatfoto

Askov: Da bestyrelsen for Støtteforeningen Askov/Malt skulle planlægge foreningens 40 års jubilæum, var tankerne blandede. For hvordan kan man fejre et jubilæum i denne tid, når man gerne vil invitere mange gæster?

Støtteforeningen har derfor udsendt en alternativ invitation i form af en virtuel støtteaktivitet med gang, løb eller cykling. Det sker lørdag den 20. marts kl. 11.00, hvor man går, løber og cykler sammen - men alligevel hver for sig.

- Det er op til deltagerne at finde sin egen rute og at de kun er sammen med dem, som de er i coronaboble med. Møder man nogen undervejs, så hold god afstand, opfordrer Steen Thomsen, formand for støtteforeningen.

Støtteforeningen varmer op ved at sende live fra kl. 10:30 via deres facebookside. Der er ligeledes planlagt fælles online afslutning kl. 15:00 med lodtrækning om præmier på deltagernes løbsnummer og forskellige konkurrencer.

Støtteforeningen Askov/Malt samler penge ind til at kunne støtte børne- og ungdomsarbejde i Askov/Malt sogn. Man kan tilmelde sig på www.stoetteforening.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

4 gode råd før bilkøb

Ugeavisen Vejen

Ny bil - nye vaner

Annonce