Annonce
Ugeavisen Vejen

Stafet for Livet 2021 er en realitet

Stafet for livet i Vejen blev en anderledes oplevelse i 2020 på grund af corona. I år bliver arrangement også gennemført. Arkivfoto: Dorthe Andresen
Stafet for Livet 2021 i Vejen er en realitet, men arrangørerne savner stadig frivillige til at hjælpe med arrangementet.
Annonce

Vejen: Den 21. august 2021 afholder Stafet for Livet Vejen stafet for 12. gang.

Selvom coronasituationen sidste år medførte en anderledes stafet end i de foregående 11 år, så blev den alligevel en succes.

De frivillige bag Stafet for Livet Vejen har derfor besluttet at holde stafet igen i år, selvom coronapandemien ikke forventes at være helt væk til august.

- Det er ikke blevet lettere at komme tæt på kræft her under corona. Vi syntes derfor, at det er vigtigt at hejse flaget og sige, at vi stadig er her for alle dem, der er berørt af kræft. Vi vil derfor gerne skabe rammerne for, at man her lokalt i Vejen kan gå sammen og fejre livet og samle ind til forskning, rådgivning og patientstøtte, siger Dina Stubbe, formand for Stafet for Livet Vejen.

Annonce

Mangler stadig frivillige

Det er ikke kun på grund af coronasituationen, at Stafet for Livet bliver anderledes i 2021. Manglen på frivillige kommer også til at påvirke arrangementet aktiviteterne.


Hvis der går tidligere deltagere rundt derude, som synes, at det kan være spændende at være med til at lave en stafet, så hører vi meget gerne fra jer.

Dina Stubbe


- Holdet af frivillige er mindre i år, så vi kan faktisk stadig godt bruge et par frivillige til, som vil være med til at sikre en god oplevelse for holdene og nuværende samt tidligere kræftpatienter. Så hvis der går tidligere deltagere rundt derude, som synes, at det kan være spændende at være med til at lave en stafet, så hører vi meget gerne fra jer, afslutter Dina Stubbe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce