Annonce
Ugeavisen Vejen

Stafet For Livet præsenterer overskud i coronaramt udgave

Stafet For Livet Vejen fik næsten halveret deres overskud i 2020 kontra 2019. Coronarestriktionerne satte sine spor på arrangementet, der savner flere frivillige til næste år. Foto: PR-foto.
Stafet For Livet Vejen fik i et coronaramt år et overskud på 222.890 kr., hvilket er næsten en halvering i forhold til 2019.
Annonce

Vejen: Der blev løbet godt med penge ind til Kræftens Bekæmpelse, selvom årets udgave af Stafet For Livet blev afviklet på en regnfuld augustdag.

Til trods for vejret og diverse coronarestriktioner så kan Stafet For Livet Vejen præsentere et overskud på 222.890 kr. Det var ellers tæt på, at Kræftens Bekæmpelse var gået glip af det flotte bidrag, da arrangørerne overvejede at aflyse arrangementet.

- Først så vi ingen anden udvej end at aflyse, selvom det var med tungt hjerte. Efter lidt betænkningstid fik vi dog alligevel sat gang i at planlægge årets Stafet For Livet, som på alle måder har været anderledes end vi er vant til, siger formand Dina Stubbe om det virtuelle format, der blev rammen om årets stafet.

Annonce

Reduceret udgave påvirker resultatet

Færre hold, færre deltagere og færre sponsorer. Den reducerede udgave af Stafet For Livet afspejler selvfølgelig resultatet i 2020-udgaven, hvor 21 hold deltog. Til sammenligning var der 45 deltagende hold i 2019, hvor arrangementet gav et overskud på 415.202 kr.


Vi har brug for flere ildsjæle og frivillige hænder til at løfte planlægningen af Stafet For Livet i 2021.

Dina Stubbe


- Vi har til gengæld oplevet stort engagement, kreativitet og vilje til at støtte op om Stafet For Livet. Vi er virkelig stolte af det overskud, som vi har genereret med hjælp fra vores sponsorer, holdkaptajner, deltagere og frivillige. Det vil vi gerne sige tak for. Det er godt gået, for det har ikke været nemt at afholde stafetten i år, siger Dina Stubbe.

Annonce

Efterlyser flere frivillige

Planlægningen af 2021-udgaven af Stafet For Livet i Vejen begynder i november. Allerede nu står det dog klart, at der er brug for flere frivillige.

- Vi har brug for flere ildsjæle og frivillige hænder til at løfte planlægningen af Stafet For Livet i 2021. Det er jo en del af at være frivillig, at vi skal være nok til at løfte projektet, så det er sjovt og givende hele vejen igennem. Får vi ikke nye frivillige ind, er jeg bekymret for, om vi overhovedet kan afholde en stafet til sommer, siger Dina Stubbe, der derfor håber på, at hun kan byde flere nye frivillige velkommen til styre- og arbejdsgruppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Gilde hos nykåret Gazelle

Annonce