Annonce
Ugeavisen Vejen

Stafet for Livet Vejen søger frivillige ildsjæle

mangler frivillige, derfor inviterer man til frivilligmøde den 3. december. Foto: Stafet For Livet
Efter 11 år har styregruppen bag Stafet for Livet Vejen takket af. Der søges nu nye folk til at arrangere 2021-udgaven.
Annonce

Vejen: Den 3. december holder Kræftens Bekæmpelse frivilligmøde. På mødet kan man høre om, hvordan man som frivillig sikrer, at Vejen for 12. år i træk tilbyder mennesker ramt af kræft et stærkt fælleskab og støtte.

For at det skal lykkes, har arrangørerne brug for flere frivillige, der er villige til i fællesskab at løfte opgaven med at planlægge den helt særlige oplevelse, som en stafetten er for deltagerne.

Efter 11 års indsats har sidste års styregruppe haft mandefald. Derfor leder Kræftens Bekæmpelse efter medlemmer til gruppen, der består af 11 erfarne frivillige.

- Vi ved, hvor stor betydning Stafet for Livet har for nuværende og tidligere kræftpatienter og deres pårørende, siger projektkonsulent Nicholas Caron.

Annonce

Hvem vil løbe videre med stafetten?

Derfor er det store håb at etablere styrke styregruppen så Stafet for Livet Vejen fortsætter i 2021.

Frivilligmødet afholdes den 3. december kl. 19:00-21:00 på Alflow Scandinavia, Industrivej Vest 36 i Vejen.

På mødet fortæller projektkonsulent Nicholas Caron om Stafet for Livet, mens Dina Stubbe vil fortælle om den lokale stafet og drøfte de konkrete muligheder, man som frivillig har for at arrangere et fantastisk event.


Vi ved, hvor stor betydning Stafet for Livet har for nuværende og tidligere kræftpatienter og deres pårørende.

Nicholas Caron


Stafet for Livet er et døgn, hvor der sætters fokus på kræftsagen, kæmper sammen for sagen og fejrer livet. Det er en anledning for deltagerne til at mindes dem, som de har mistet og give håb til dem, der kæmper. Stafet for Livet er dermed både fællesskab, oplysning og indsamling i kampen mod kræft.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce