Annonce
Ugeavisen Vejen

Stort tulipan-salg hjælper misbrugsramte familier

Lions Tusindfryd Vejen uddelte i uge seks 425 tulipanbuketter og skabte et overskud på cirka 25.000 kroner, som skal hjælpe familier, der er ramt af misbrug. Her får indehaver af Vejen Erhvervsbeklædning, Brian Pedersen, besøg af "tulipan-kvinderne" Rita Fredslund-Hansen og Nina Jørgensen. Foto: Martin Ravn

Lions Tusindfryd Vejen har stor succes med at sælge tulipaner til både private, butikker og virksomheder. De smukke forårsblomster spreder ikke kun glæde. Tulipan-salget giver hvert år cirka 25.000 kroner til humanitært arbejde.

Annonce

VEJEN: Det regner, regner og regner (!), og midt i den deprimerende vinterregn dukker der pludselig smilende kvinder op med smukke tulipaner i favnen. Lyder det som en dejlig oplevelse? Jamen, det er det skam også, og masser af private borgere, butiksindehavere og virksomhedsejere havde i uge seks fornøjelsen af at modtage disse "tulipan-kvinder".

Lions Tusindfryd Vejen uddelte 425 tulipanbuketter. Buketterne blev solgt til 100 kroner stykket, og overskuddet - cirka 25.000 kroner - støtter Lions-kvindernes bestræbelser på at rejse kapital til gavn for udsatte familier i Vejen Kommune.

Der er 16 aktive kvinder i Lions Tusindfryd Vejen. To af "tulipan-kvinderne", Rita Fredslund-Hansen og Nina Jørgensen, fortæller:

- Det er en fantastisk oplevelse at bringe tulipaner ud til folk på den her måde. Folk bliver så glade, når vi kommer, og i Lions Tusindfryd er vi utroligt taknemmelige for den store opbakning, vi hvert år får til tulipan-salget.

Det er en fantastisk oplevelse at bringe tulipaner ud til folk på den her måde. Folk bliver så glade, når vi kommer.

Rita Fredslund-Hansen & Nina Jørgensen, aktive i Lions Tusindfryd Vejen
Køb blomster, køb blomster..... Rita Fredslund-Hansen og Nina Jørgensen er her fotograferet på Torvet i Vejen på vej ud med tulipaner. Foto: Martin Ravn
Annonce

Forår til de ældre

Lions Tusindfryd havde i år blandt andet den fornøjelse at overrække 25 buketter til lederne på Kærdalen i Vejen, som herefter kunne bringe foråret ind til de ældre beboere.

Disse buketter var købt og betalt af en virksomhed i Holstebro, der har relationer i Vejen-området, og tulipanerne vakte ifølge Nina Jørgensen og Rita Fredslund-Hansen stor begejstring hos både personalet og beboerne på Kærdalen.

Lions Tusindfryd Vejen har solgt tulipaner i cirka ti år. Det første år vidste man ikke helt, hvad pengene skulle bruges til, og det betød, at der næste år var 50.000 kroner i puljen. Dette beløb gik til julemærkehjemmet Fjordmark i det sønderjyske - et julemærkehjem, der også huser børn og unge fra Vejen Kommune.

- Jeg tabte mit hjerte totalt til det sted, da vi besøgte julemærkehjemmet for at aflevere pengene, fortæller Rita Fredslund-Hansen, som lige siden - på eget initiativ - har indsamlet masser af brugte håndklæder og brugt sengetøj, som hun et par gange om året afleverer på julemærkehjemmet, hvor tingene bliver flittigt brugt.

Annonce

Mange aktiviteter

Lions Tusindfryd i Vejen rejser ikke kun kapital ved salg af tulipaner.

Hvert efterår sælges der masser af æbler, og to gange om året tjener Lions-kvinderne en skilling ved at samle affald ved open-by-night-arrangementerne i Vejen.

Hvert år til jul sælges der masser af lodsedler i et stort julelotteri, og alle tre aktiviteter skaber penge til organisationens humanitære arbejde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Klubmestre blev fundet

Ugeavisen Vejen

VBC satser på grøn profil

Ugeavisen Vejen

Cirkus på besøg i Holsted

Ugeavisen Vejen

Seniordans begynder igen

Annonce