Annonce
Ugeavisen Vejen

Svømmebad forbliver lukket hele sæsonen

Det bliver ikke muligt at få sig en svalende dukkert i vandet hos Brørup Svømmebad. Svømmebadet holder lukket hele sæsonen. Arkivfoto: Annett Bruhn
Bestyrelsen for Brørup Svømmebad har besluttet, at svømmebadet slet ikke åbner i denne sæson på grund af de mange restriktioner, der vil være forbundet med at åbne.
Annonce

Brørup: Det bliver i år ikke muligt at tage sig en afsvalende dukkert i bassinerne hos Brørup Svømmebad.

For bestyrelsen for svømmebadet har efter flere møder besluttet, at der ikke bliver åbnet for badegæster i år.

- Efter mange overvejelser har vi besluttet, at svømmebadet ikke åbner i denne sæson, skriver Brørup Svømmebad blandt andet på sin Facebookside.

Der er simpelthen alt for mange restriktioner forbundet med at skulle åbne, fordi coronakrisen betyder, at der skal tages mange forskellige hensyn.

- Det er ikke muligt at give det samme frirum, som man er vant til. Og det vil kræve en del ekstra personale, da det vil kræve ekstra kapacitet til ekstra rengøring flere gange om dagen, der skal kunne opretholdes god afstand, både på gang/område for at komme ind, ved kiosken, og ved bassiner. Vi må heller ikke åbne vores omklædningsrum, og netop det at kunne klæde om og tage bad er en rigtig vigtig del af vores drift for at overholde Miljøministeriets krav om adgang til offentlige svømmebade. Der stilles mange krav til os omkring opmærkninger, rengøring og information, herunder opmærkede opholdsarealer, hvor der maksimalt må sidde ti personer. Vi føler derfor desværre ikke, at vi forsvarligt kan åbne svømmebadet, lyder det endvidere på Facebooksiden.

Kristian Sejlborg, der er formand for svømmebadets bestyrelse, havde ligesom resten af bestyrelsen hellere end gerne set, at svømmebadet havde åbnet, men sådan bliver det altså ikke.

- Vi har rykket det og været samlet tre gange for at drøfte muligheden. Hvis vi havde kunnet åbne, som vi plejer, så havde vi gjort det. Vi har valgt at melde det ud nu, for selvom vi havde trukket det længere, så hænger det ikke sammen. Det har været et lidt træls år, siger Kristian Sejlborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Fårene blev sommerklar

Annonce