Annonce
Ugeavisen Vejen

Systemskifte: Bogerservice og Jobcenter lukker ned for personlige henvendelser

Borgerservice og jobcentret i Vejen Kommune holder lukket i to uger grundet skifte af IT-system. Arkivfoto
Borgerservice og jobcentret lukker ned for personlige henvendelser i to uger som følge af nyt IT-system.

Vejen: Et nyt IT-system betyder, at Borgerservice og jobcentret i Vejen har brug for at lukke ned for en række personlige henvendelser. Det drejer sig om ydelserne kontanthjælp, uddannelseshjælp, integrationsydelser, enkeltydelser, helbredstillæg, ledighedsydelse, ressourceforløbsydelse, personlig tillæg samt fleksløntilskud.

- Vi er bevidste om, at det kan give noget bøvl for borgere, der modtager de her ydelser, men lukningen er desværre nødvendig, mens vi skifter system. Vi håber på forståelse fra borgerne, siger Anneth Jensen, der er chef for arbejdsmarkedsafdelingen i Vejen Kommune.

Annonce

Lukket i to uger

Der er lukket for personlige henvendelser i uge 10 og 11, men der er i hele perioden mulighed for telefonisk kontakt på telefonnummer 29 37 47 54 mellem kl. 9:00 og 12:00. Akutte henvendelser vil også blive behandlet.


Det er et af kommunens største IT-systemer, der skal skiftes, derfor kan det ikke undgås at lukke ned.

Peer M. Rexen


Der vil desuden være lukket for personlig henvendelse i jobcentret de første tre dage af uge 12, for borgere der modtager kontanthjælp.

- Det er et af kommunens største IT-systemer, der skal skiftes, derfor kan det ikke undgås at lukke ned, fortæller chef for borgerservice og erhverv i Vejen Kommune, Peer M. Rexen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

4 gode råd før bilkøb

Ugeavisen Vejen

Ny bil - nye vaner

Annonce