Annonce
Ugeavisen Vejen

Tidligere biblioteksleder fylder 40 år

Mia Christina Broe Jakobsen fylder 40 år fredag den 28. maj. Privatfoto

Vejen: Mia Christina Broe Jakobsen, der fra 2011-2014 var leder af børneområdet på Vejen Kommunes Biblioteker, fylder 40 år den 28. maj.

Fødselaren er uddannet mag.art. i kunsthistorie med speciale i formidling til børn. Hun har arbejdet på Aros, Herning Kunstmuseum, Thorvaldsens Museum og Arken.

Hun har været skribent og kunstanmelder på Kunsten.nu. Som medlem af Gruppen til Undersøgelse af Alternative Udstillingssteder har hun været medkurator på en kunstudstilling i Hamborg.

Annonce

Hun skiftede jobbet som børnebibliotekar ud med at blive selvstændig kulturformidler med sit eget firma, Kulturagenten, hvor hun blandt andet udfører kunstformidling og holder foredrag.

Også Horsens Middelalderfestival har hun medvirket i, hvor hun formidlede historie gennem drama, mens hun ved åbningen af Aarhus som kulturhovedstad stod hun for en workshop.

Hun har været ekstern konsulent i Statens Kunstråds billedkunstudvalg og er næstformand for Red Barnets Hedensted-afdeling. På 19. år er hun gift med folketingsmedlem Daniel Toft Jakobsen (S), som hun har tre børn sammen med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Indbrud i Rødding

Ugeavisen Vejen

Corona satte en midlertidig stopper for nye venskaber hos Børns Voksenvenner: Flere børn i Vejen Kommune savner en ekstra rollemodel

Ugeavisen Vejen

Rikkes positive tilgang til livet stammer fra opvæksten i Askov: Har sjældent oplevet så meget venlighed som i Dagli´Brugsen i Askov

Annonce