Annonce
Ugeavisen Vejen

To af de bedste praktikvirksomheder ligger i Vejen

I 2020 var det Energinet i Fredericia, som tog prisen for årets bedste praktikophold sammen med praktikant Diana Krogh Larsen. Foto: Maria Tuxen Hedegaard

Vejen: Til trods for coronapandemien har IBA’s studerende stadig overskud til at rose deres praktikvirksomheder. Det ses tydeligt i konkurrencen årets IBA-praktik, hvor IBA Erhvervsakademi Kolding er i fuld gang med at finde frem til årets bedste praktikophold.

Her har 497 studerende fra IBA’s elleve uddannelser har været ude i praktik i efteråret 2020 og i foråret 2021, hvoraf 45 har valgt at indstille deres praktikophold til konkurrencen. To af de indstillede praktikvirksomheder ligger i Vejen Kommune.

De har begge gjort det så godt, at de er endt på listen over årets 25 bedste praktikophold. Det er Nybolig i Vejen og Frøs Sparekasse i Rødding.

Annonce

Listen med de 25 praktikophold bliver snart skåret ned til fem finalister, som skal dyste mod hinanden foran en jury bestående af både politikere, erhvervsfolk, en repræsentant for de studerende, praktikantvejledere og IBA’s rektor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Linda P kommer til Vejen

Annonce