Annonce
Ugeavisen Vejen

Tusinder vil se på traktorer i Lintrup

Indehaver Frederik Møller Jensen og sælgerne Henrik Mols Petersen og Jens Børsting glæder sig til at byde velkommen til de mange gæster mellem jul og nytår. PR-foto: Leif Christensen
Annonce

Lintrup: Oven på juledagene er Lintrup Maskinhandel klar til en juletradition – det årlige åbent hus-arrangement som Frederik Møller Jensen og medarbejderne hos Lintrup Maskinhandel står for.

Og interessen for at se på maskinerne og måske gøre en god handel er stor.

- Det er som om, at mange gerne vil ud og have noget luft og sparke dæk oven på juledagene. I fjor prøvede vi at tælle gæsterne, og der var næsten 6000, fortæller Frederik Møller Jensen i en pressemeddelelse.

Igen i år er der åbent hus 27. og 28. december mellem kl. 10 og 16.

- Vi deltager ikke så meget på messer og dyrskuer. Vi vil hellere have folk ind her og vise, hvad vi har, og der er faktisk allerede nogle stykker, der har været forbi og prøve nogle af traktorerne. Om det så ender med en handel, vil tiden vise, noterer Frederik Møller Jensen.

Lintrup Maskinhandel har 14 ansatte, men væsentlig flere er i gang de to dage. Der skal være folk til at udskænke øl og sodavand og servere pølser, ligesom der er kaffe, småkager og popcorn. Der er også en hoppeborg til børnene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Gå jer til en gratis hjertestarter

Annonce