Annonce
Ugeavisen Vejen

VBC inviterer til infoaften

Tilmelding til infoaftenen på Vejen Business College sker via skolens hjemmeside. Pressefoto.
HHX, EUD-business og EUX-business er i fokus, når VBC holder informationsmøde onsdag den 13. januar.
Annonce

Vejen: På grund af covid-19 har mange folkeskoleelever ikke haft mulighed for at være på brobygning på Vejen Business College i 2020.

Derfor arrangerer Vejen Business College en infoaften onsdag den 13. januar, hvor unge og deres forældre har mulighed for at besøge skolen og få informationer om skolens uddannelsestilbud. Her vil der være fokus på HHX, EUD-business og EUX-business.

- På HHX gør vi tingene lidt anderledes end på de andre gymnasieformer. Undervisningen på HHX er således både meget mere praksisnær og anvendelsesorienteret end på andre gymnasiale uddannelser, siger forstander på Vejen Business College, Morten Kornerup-Bang.

Annonce

Døre og muligheder holdes åbne

Til infoaftenen vil der også være mulighed for at høre om skolens to merkantile erhvervsuddannelser, EUD-business og EUX-business.


På denne måde bliver EUX-business også en fantastisk mulighed for de elever, som gerne vil holde alle døre og muligheder åbne.

Morten Kornerup-Bang


EUD-business er en treårig uddannelse, hvor et grundforløb på et år afløses af en læreplads på to år inden for butik eller handel.

EUX-business, den erhvervsfaglige studentereksamen, er en fireårig uddannelse, hvor et uddannelsesforløb på to år afløses af en læreplads på to år inden for kontor, handel eller butik.

- På denne måde bliver EUX-business også en fantastisk mulighed for de elever, som gerne vil holde alle døre og muligheder åbne. Både i forhold til en umiddelbar karriere inden for erhvervslivet og i forhold til at læse videre, siger Morten Kornerup-Bang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce