Annonce
Ugeavisen Vejen

Vejen Friskoles Venner får nyt skud energi

Det er en fast tradition, at støtteforeningen hvert år er med til at arrangere julemarked på skolen den sidste søndag i november. Privatfoto
Annonce

Vejen: En sponsoraftale med OK gør det muligt at støtte foreningen Vejen Friskoles Venner økonomisk, hver gang bilister tanker - helt uden at det koster ekstra, lyder det i en pressemeddelelse fra OK.

Venner er vigtige, og Vejen Friskoles Venner er ingen undtagelse. Støtteforeningen har eksisteret i 20 år og laver arrangementer for børn og forældre, som er en del af friskolen og børnehaven. Det fortæller Karina Smidt, som er formand for Vejen Friskoles Venner. Hun glæder sig over, at vennerne nu får ny energi at drive forening på i form af en sponsoraftale med energiselskabet OK.

- Det betyder, at vi kan få flere midler til at glæde de børn, der går på friskolen og i børnehaven, siger Karina Smidt.

- Sidste år var vi med til at give skolen og lokalsamfundet en multibane. Vi er med til at arrangere foredrag, julemarked og meget andet, tilføjer hun.

Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Vejen Friskoles Venners sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Gå jer til en gratis hjertestarter

Annonce