Annonce
Ugeavisen Vejen

Vejen Gardens genbrugsbutik åbnede på ny adresse

Interessen var stor, og folk stod i kø fredag eftermiddag, da Vejen Gardens ny genbrugsbutik åbnede i Nørregade. Yderst fra venstre er det to af genbrugsbutikkens frivillige: Ole Amtoft og Doris Jensen, som står klar til det helt store rykind. Foto: Søren Dippel
Efter 14 dage med flytterod er Vejen Garden flyttet fra Søndergade og har slået dørene op til en ny genbrugsbutik i den anden ende af byen.
Annonce

Vejen: Bortset fra et par festlige trut i trompeterne manglede der ikke noget, da Vejen Gardens genbrugsbutik fredag slog forretningsdøren op på en ny adresse i den anden ende af byen. Den har fået vokseværk er derfor flyttet fra Søndergade til større lokaler i Nørregade.

At kunderne også er flyttet med, stod klart allerede inden åbningen. Mindst 50 interesserede kunder havde nemlig stillet sig i kø udenfor, og det er langt flere, end der i disse coronatider må befinde sig inde i butikken.


Det har taget os 14 dage at gennemføre flytningen.

Ole Amtoft, frivillig


Den lange kø var selvsagt noget, der glædede gardens og genbrugsbutikkens frivillige butikspersonale.

- I vores butik i Søndergade, hvor vi har boet til leje i tre år, var der efterhånden alt for lidt plads - heller ikke til møbler. Her i Nørregade får vi mere plads og plads til møbler. Det har taget os 14 dage at gennemføre flytningen, siger Ole Amtoft, som er en af Vejen Gardens 30 frivillige og som tidligere selv spillede tromme i Vejen Garden.

Han fortæller, at Vejen Garden sagtens kan bruge flere frivillige, der vil være med til at drive den ny genbrugsbutik. Den vil holde åbent torsdag og fredag i tidsrummet fra klokken 13.00 til 17.30 og lørdag fra klokken 10.00 til 14.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce