Annonce
Ugeavisen Vejen

Vejen og Løvbjerg har fået en ny købmand

Peter Mærsk Klavsen er ny købmand i Vejen og hos Løvbjerg. Købmand Klavsen har også plads i Løvbjerg-koncernens vinråd. Han bor privat sammen med sin kæreste og to børn i Haderslev. Foto: Søren Dippel
40-årige Peter Mærsk Klavsen kommer fra en stilling som uddeler i Coop i Løsning. Tidligere har han været souschef hos Kvickly i Vejen. Han har også plads i Løvbjerg-koncernens vinråd.
Annonce

Vejen: Vejen har fået en ny købmand. Det er den 40-årige Peter Mærsk Klavsen, der er blevet ansat som købmand hos Løvbjerg. Selv om han privat bor i Haderslev, har han et omfattende kendskab til Vejen - ikke bare som handelsby, men også som en by i vækst, og som et godt sted at bo. Han har således tidligere boet på Baungårdsvej, og i fem år var han ansat som souschef hos Kvickly i Vejen. Souschef har han også været i kort tid hos SuperBrugsen i Brørup.

I en handelsby som Vejen med ikke færre end seks konkurrerende supermarkeder er der efter Løvbjergs ny købmands mening gode muligheder for fortsat vækst.


Løvbjerg i Vejen vækster helt vildt i øjeblikket, og fortsætter tendensen, får vi også en slagterafdeling.

Peter Mærsk Klavsen, købmand


- Løvbjerg i Vejen vækster helt vildt i øjeblikket, og fortsætter tendensen, får vi også en slagterafdeling, forudser Peter Mærsk Klavsen, der allerede er begyndt at blive kaldt for "Købmand Klavsen".

Han er positivt overrasket over så mange butikker, der er i god drift i Vejen. Trods coronakrisen, er Løvbjergs supermarked også med blandt butikkerne med god drift.

- Sidste år nåede vi en omsætning på 50 millioner kroner, og i år kommer vi højere op, siger Købmand Klavsen, som har en forventning om, at omsætningen i år vil kunne blive 55 millioner kroner.

Annonce

I koncernens vinråd

Købmanden har allerede gennemført flere nye tiltag i supermarkedet: Grøntafdelingen er blevet lavet om, postudleveringen er blevet flyttet væk fra kasseapparaterne, hvor postekspeditionerne før gav anledning til kø og ventetid. Han har også ansat en ny grøntmand - Casper Christensen. Hvis Peter Mærsk Klavsens forventninger til millionvækst i årets omsætning, bliver der også brug for tre ansættelser i en ny slagterafdeling.

Løvbjergs vinafdeling er Købmand Klavsen selv mand for at bestyre, for han betegner sig selv som en vinentusiast. Han er i forvejen med i Løvbjerg-koncernens vinråd.

Hjemme i privaten i Haderslev har han også lidt vin på lager blandt andet en portvin af samme årgang som sig selv.

- Men den skal gemmes til min 100-års fødselsdag. Til den tid vil portvinen være 140 år gammel, siger Peter Mærsk Klavsen.

Når han skal skænke op i sit eget glas, foretrækker han en italiensk Zinfandel-vin. Efter hans mening passer den slags vin perfekt til en god bøf på grillen sammen med en bagt kartoffel og en lille smule grønt.

Annonce

Mad til hele byen

Onsdag i uge 33 har han planer om at invitere alle i Vejen til at møde byens nye Købmand Klavsen.

- Og her giver vi mad til hele byen, lover Peter Mærsk Klavsen, men gør samtidig opmærksom på, at tilmelding er nødvendig.

Peter Mærsk Klavsen, der er Vejens og Løvbjergs ny købmand, har planer om at invitere hele byen på mad. Foto: Søren Dippel

Senest har han købt nyt hus hjemme i Haderslev, så også her er der meget at se til i denne tid. Det skal dog ikke forhindre, at han også tager sig tid til at løbetræne. Her om sommeren foregår det under åben himmel, og om vinteren løber han på et løbebånd.

- Når jeg løber, får jeg ofte gode ideer undervejs, siger den ny købmand, der også er formand for en oddsklub.

Og den har hidtil kørt med overskud, og lige nu har klubben stadig 4000 kroner stående på  kontoen.

- Når vi engang har 10.000 kroner, skal vi alle en tur til Barcelona for at se fodbold, siger Peter Mærsk Klavsen og røber, at han foruden at være vin-entusiast er fodbold-entusiast med en fast plads og årskort til stadion på SønderjyskE's hjemmebane.

Løvbjergs ny Købmand Klavsen

Peter Mærsk Klavsen er 40 år og er blevet ansat som Løvbjergs ny købmand i Vejen.

Han har tidligere været ansat som uddeler hos Coop i Løsning og i Sønderborg og som souschef i Løvbjerg i Aabenraa, SuperBrugsen i Brørup og i Kvickly i Vejen.

Løvbjerg er Danmarks største privatejede supermarked med 15 afdelinger og hovedsæde i Horsens. Løvbjergs supermarked i Vejen har 45 ansatte.

Sidste år nåede Løvbjerg i Vejen en omsætning på 50 millioner kroner.

Peter Mærsk Klavsen bor i Haderslev sammen med sin kæreste Sara Mærsk, der er fodterapeut i Haderslev Sundhedshus.

Familien tæller to børn: William, der er 12 år, og Jerte, som er tre år, og som har et grønlandsk navn efter den økonoma, hvis evner som kok imponerede den unde skoleelev Peter Klavsen på en efterskole.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Med hjertet på rette sted

Ugeavisen Vejen

Rallyløb slutter i Vejen

Ugeavisen Vejen

Velkommen til benzinfolket

Annonce