Annonce
Ugeavisen Vejen

Vejen: Pensionister gættede ørehængere og hits

Der blev grinet, klappet og sunget med, da musikquizzen besøgte Knudepunktet i Vejen. PR Foto
Annonce

Vejen: Både stemmebånd og de små grå blev rørt, da Karin og Klaus Strand-Holm fra bandet Klaus & Servants besøgte Knudepunktet og fik publikum fra Vejen Pensionistforening til at synge og gætte med på ørehængere fra flere årtier.

Klaus Strand-Holm præsenterede sammen med sin hustru Karin deres musikalske quizshow "Syng Med & Tip Et Hit".

I tv, der for nylig har afsluttet tredje sæson på DK4, har publikum hjemme i stuerne kunnet synge og gætte med, når Klaus & Servants sammen med en række folkekære kunstnere har sunget hits og slagere fra flere årtier.

Vejen Pensionistforening havde bestilt Klaus og Karin Strand-Holm til at komme og underholde med showet, hvor publikum hyggede sig i et par timer og gættede med på de spørgsmål, som fru Karin stillede, mens Klaus Strand-Holm spillede og sang melodier og ørehængere fra de seneste fem årtier.

Mens krydserne på tipskuponerne blev talt op og kaffe og kage blev indtaget, spillede Klaus Strand-Holm nogle af sine egne hits.

Klaus Strand-Holm, kendt fra pop- og rockgruppen Klaus & Servants, var sammen med sin hustru Karin vært for det musikalske quiz-show med underholdning og melodier fra flere årtier. PR Foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Gå jer til en gratis hjertestarter

Annonce