Annonce
Ugeavisen Vejen

Venstre i Vejen Kommune har snart valgprogrammet klar

Venstre i Vejen Kommune forventer at have valgprogrammet på plads den 19. april. Privatfoto

Vejen: Mandag aften den 8. marts gik cirka 35 medlemmer fra lokalforeningerne i Venstre i Vejen Kommune online for at debattere politik med henblik på at lave Venstres valgprogram til den kommende valgkamp.

- For Venstre er det vigtigt, at vi lytter til vores medlemmer, især i forbindelse med arbejdet med vores valgprogram. Vi tror på, at vores medlemmer er dem, der ved mest om, hvilken retning vi ønsker, at Vejen Kommune skal flytte sig i, siger Arne Buchholt fra valgprogramsudvalget.

- Vi havde jo ønsket, at vi kunne mødes fysisk, men det har covid19 begrænset os i. I stedet har udvalget tænkt alternativt og fået disse onlinemøder stablet på benene. Vi må sige, at vores medlemmer har bakket godt op om projektet. Jeg fornemmer, at der har været en god debatlyst og mange gode ideer i grupperne, siger Arne Buchholt.

Nu har grupperne tid til at mødes et par gange, inden udvalget skal have resultaterne til det videre arbejde. Valgprogrammet forventes at være færdigt til kommuneforeningens generalforsamling den 19. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

4 gode råd før bilkøb

Ugeavisen Vejen

Ny bil - nye vaner

Annonce