Annonce
Ugeavisen Vejen

Vil du også have en nissehue magen til Tinkas?

Her ses skuespillerne bag Tinka (Josephine Højbjerg) og Lasse (Albert Rosin Harson). Foto: Cosmo Film
Ford har en forventning om, at kampen om Tinkas nissehue igen bliver det helt store tilløbsstykke hos Ford-forhandlere landet over i december.
Annonce

Vejen: Ford er som eksklusiv partner på årets TV 2-julekalender "Tinka og Kongespillet" glad for igen i år at invitere til fantasifulde juleaktiviteter – og ikke mindst muligheden for at få en tro kopi af Tinkas nissehue, når TV 2’s store julekalender samler familien foran skærmen hver aften op til jul fra den 1. december.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Ford.

Den nært forestående julekalender er fortsættelsen på den folkekære "Tinkas juleeventyr" fra 2017, der kørte på TV 2. Muligheden for at få en nissehue magen til Tinkas blev en bragende succes i 2017 – og i år vil hittet både blive gentaget og udvidet.

Tilbage i 2017 kom succesen med Tinkas nissehue bag på Ford, som løb tør for nissehuerne før jul. Samarbejdet resulterede i lange køer hos landets Ford-forhandlere, hvor besøgstallet satte rekord. Forældre og bedsteforældre krydsede landsdele for at få fingrene i den lille røde hue til deres børn og børnebørn.

Ford har en forventning om, at kampen om Tinkas nissehue igen bliver det helt store tilløbsstykke hos Ford-forhandlere landet over i december og opfordrer alle Tinka-fans til ikke at vente for længe, hvis man vil sikre sig den berømte nissehue.

Annonce

Få fingrene i Tinkas hue

- I år vil du have mulighed for at få fingrene i Tinkas eftertragtede nissehue på to måder. Børn og barnlige sjæle kan bytte sig til nissehuen ved at farvelægge, udklippe og aflevere det emblem, der følger med i ’Tinka og Kongespillet’s lågekalender, hos deres lokale Ford-forhandler (så længe lager haves). Ved byttehandlen bliver det farvelagte emblem hængt op på en stor planche i butikken, der i Tinkas ånd forestiller et smukt rødt ahorntræ. For første gang nogensinde lanceres fysiske samlekort til en julekalender. De mere end 50 forskellige samlekort vil bringe dig tættere på Tinkas univers og distribueres i COOP. Får du et samlekort med en nissehue på, vil dette også udløse en nissehue hos din lokale Ford-forhandler. Du tager blot kortet med ind til Ford-forhandleren, som kvitterer med en nissehue (så længe lager haves). Du får derefter kortet med hjem igen, så det kan indgå i din samling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Med hjertet på rette sted

Ugeavisen Vejen

Rallyløb slutter i Vejen

Ugeavisen Vejen

Velkommen til benzinfolket

Annonce