Annonce
Ugeavisen Vejen

Vin For Dig lavede rædselsår om til kæmpevækst

Mathias Bruhn og Marco Schmidt har haft succes med deres vinforretning på trods af coronakrisen. Arkivfoto: Søren Dippel
Annonce

Brørup: 2020 var et år, der næppe går over i historiebøgerne som et fantastisk år hos mange mennesker. Sådan var det dog ikke for Vin For Dig, der havde en vækst på intet mindre end 295 procent i 2020.

Den 22. februar 2020 åbnede Vin For Dig op med en ny forretning, virksomhedens største til dato. Små to uger senere lukkede Danmark ned på grund af covid-19.

- Den her virus skulle ikke ødelægge, hvad vi har kæmpet for de seneste fem år, siger ejerne af Vin For Dig, Mathias Bruhn og Marco Schmidt.

Med den holdning blev der sag gang i nytænkning og igangsat en række nye tiltag, især online, for at holde gang i aktiviteterne. Det viste sig at være en god ide for.

Virksomheden gik i 2020 fra at have to medarbejdere til syv, mens man samtidig gik fra en lille butik i Brørup til en tocifret millionomsætning.

- 2020 har været en hård kamp, men med mentaliteten om at vi aldrig ser begrænsninger, kun muligheder, så er vi rigtig stolte af at fortælle, at vi har leveret vores bedste resultat nogensinde med en vækstrate på 295 procent, siger de to ejere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce