Annonce
Ugeavisen Vejen

VisitVejen-guiden er ude

VisitVejen-guiden 2021 er på vej ud til turismevirksomheder og gæster. Guiden er annoncørbetalt. 33 turismevirksomheder i Vejen Kommune og Udvikling Vejen står bag. Foto: VisitVejen
Coronakrise til trods er turismeerhvervet i Vejen Kommune klar med 2021-udgaven af den trykte turistguide.

Vejen: Et af de sikre forårstegn er, når Udvikling Vejen får leveret den trykte turistguide fra trykkeriet.

- 52 sider er der i guiden i år. Den er trykt på miljøvenligt papir, og vi har 20.000 styk. Det lyder måske af mange, men vores erfaring viser, at de alle kommer ud og arbejde, for vi har faktisk en del gæster hos områdets mange turismevirksomheder, siger Lone Skrydstrup, der er ansvarlig for den trykte guide hos Udvikling Vejen, og fortsætter:

- Alle turismevirksomheder i hele kommunen og butikkerne med flere bruger guiden til deres gæster. Vi er lige nu i gang med at få runddelt de 20.000 styk, så alle er klar til, at der kommer gæster i området.

VisitVejen-guiden laves i samarbejde med turismevirksomhederne i området. Guiden er rent annoncefinansieret.

- Vi tilstræber, at guiden favner alle typer oplevelser og dækker hele vores geografi, for der er faktisk turistoplevelser og tilbud i hele kommunen - og i en stor del af året, ikke kun om sommeren, fortæller Lone Skrydstrup.

Annonce

Mange forskellige oplevelser

Turisterne kan finde oplevelser, overnatning og spisesteder i stort set hele Vejen Kommune, for turismevirksomhederne ligger i hele geografien. Det skyldes, at mange turismetilbud er startet på privat initiativ, der hvor det har givet mening for iværksætteren at tage et initiativ og skabe noget.


Vi tilstræber, at guiden favner alle typer oplevelser og dækker hele vores geografi, for der er faktisk turistoplevelser og tilbud i hele kommunen.

Lone Skrydstrup


Historier som københavnerplantager, højskolehistorie og grænseegn er temaer, som er unikke for området. De historier findes ved for eksempel Baldersbæk, Skibelund Krat og Kongeåstien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

4 gode råd før bilkøb

Ugeavisen Vejen

Ny bil - nye vaner

Annonce