Annonce
Ugeavisen Vejen

Zjoos i Vejen bliver til Skoringen 1. marts

Om få måneder flytter staben fra hjørnet af Nørregade og Rosengade til butikken tæt på Rådhuspladsen. Tina Maria Nielsen, siddende, ses her samen med Inga Greve Brun og Kenneth Nisgaard. Foto: Jørgen Schultz
Zjoos-forretningen på hjørnet af Nørregade og Rosengade skifter ikke blot navn. Der flyttes samtidig til lokalerne i Nørregade tæt ved Rådhuspladsen
Annonce

Vejen: Med virkning fra den 1. marts skifter Zjoos-forretningen klæder og bliver til Skoringen.

- Vi vælger ikke blot valgt at skifte facadeskiltet ud fra Zjoos til Skoringen, men vi flytter samtidig butikken fra de nuværende lokaler op i den eksisterende Skoringen-forretning tæt ved Rådhuspladsen, fortæller indehaver Kenneth Nisgaard.

Kenneth Nisgaard driver i forvejen ni Skoringen-butikker, så skiftet fra Zjoos til Skoringen ligger lige til højre-skoen.

- Vi har været rigtig glad for butikken og vores placering igennem 12 år i Vejen. Men muligheden for at flytte til en endnu bedre placering nær torvet, samtidig med at vi rykker ind i en næsten topmoderne butik kunne vi ikke sige nej til, tilføjer Kenneth Nisgaard.

Men muligheden for at flytte til en endnu bedre placering nær torvet, samtidig med at vi rykker ind i en næsten topmoderne butik kunne vi ikke sige nej til.

Kenneth Nisgaard, indehaver

Annonce

Erfarne medarbejdere

De kendte medarbejdere fra Zjoos-forretningen flytter naturligvis med.

- Tina Maria Nielsen, der har solgt sko i 15 år og Inga Greve Brun i snart 40 år i Vejen, kender byen og kunderne og uden dem var det svært at drive en så velfungerende butik, siger Kenneth Nisgaard.

Begge medarbejdere glæder sig til at komme i gang med at indrette den nye butik, hvor man blandt andet udvider med en helt ny Skechers shop i shop. Derudover vil kunderne stadigvæk kunne finde et stort udvalg af Ecco, Rieker, Gabor, Puma, Adidas, Skofus samt mange andre populære mærker.

- Vi betjener høj som lav, ung som gammel og vi får som noget helt nyt installeret en maskine der kan måle ens fodstilling, så vi kan give en endnu bedre vejledning, hvis man har problemer med fødderne, fortæller Tina Maria Nielsen. Udover fodtøj til alle aldre vil man stadigvæk kunne finde dame skindtasker, som man i mange år har solgt med succes.

Selve åbningsdagen i Skoringen er ikke helt på plads endnu. Men åbningen vil blive vejret med diverse aktiviteter i hele foråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Velkommen til benzinfolket

Ugeavisen Vejen

Opråb fra Broen i Vejen

Annonce