Annonce
Vesterbro

Åbner muligheden for bedre rammer for Vesterbro-hunde

Den tidligere hundegård på Enghave Plads er nu afsat til øldrikkerne. Der mangler ifølge mange hundeejere plads til at lufte hund på Vesterbro. Foto: René Mølskov
Mange hundeejere på Vesterbro håber, at rammerne for at lufte hundene bliver bedre. Vesterbro Lokaludvalg er opmærksom på udfordringerne.
Annonce

Der har været en hård kritik af de hundeejere, der lufter deres hunde i boldbure lavet til Vesterbros børn. Men det har samtidig afdækket, at mange hundejere føler sig pressede af, at de ingen steder har at tage deres hund hen for at blive luftet.

På Københavns Kommunes kort over hundegårde og fritløbsområder fremgår det, at der er to steder på Vesterbro, man kan lufte hund: En løbegåd på Otto Krabbes Plads og en løbegård i Saxoparken.

Begge bliver i denne uges avis hårdt kritiseret af hundeejerne for at være helt ubrugelige. Den sidste hundegård, der findes på Vesterbro er på Enghave Plads. Den er dog lukket som følge af metrobyggeriet, der sendte øldrikkerne ned i hjørnet i den tidligere hundegård.

Det er Vesterbro Lokaludvalg, der har foreslået at lommeparken på Enghave Plads skal indrettes mere åbent, men fortsat med plads til øldrikkerne frem for hunde.

Til gengæld har lokaludvalget nedsat en gruppe, der skal undersøge behovet for at kunne lufte hund på Vesterbro.

Har du input til situationen omkring hundeluftning på Vesterbro, kontakt da meget gerne redaktionen via: spoerg.ugeavisen.dk/kbhliv/

Du kan se oversigten over samtlige hundefritløbsområder og hundegårde i københavn på:

https://www.kk.dk/artikel/hunde-i-koebenhavn

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce