Annonce
Vesterbro

De sidste års bedste samtaler sendes i Absalon Radio

Alexander Wilstrup og Brandon Schell laver Absalon Radio - et radiofonisk fællesskab, der overtager folkehusets rolle, under nedlukningen. Foto: Byrd / Jacob Crawfurd
Folkehuset Absalon er med nedlukningen gået digitalt med Absalon Radio. Du kan blandt andet genhøre de bedste samtaler fra de seneste år i huset.

Selv om 2020 blev et særligt år, blev der alligevel plads til masser af gode oplevelser på Vesterbro. Blandt andet i Absalon, hvor man trods nedlukningen nåede at holde en del 'Mandagstalks'.

Tilbage i januar sidste år undersøgte de blandt andet sammen med Rane Willerslev, Tor Nørretranders, Svend Brinkmann & Frederik Lindhardt samtalens natur og plads i et moderne samfund. Det gjorde de sammen med forfatterne bag bogen “Det, du ikke forstår, gør dig klogere”. Erfaringerne fra aftenen tog de med sig i arbejdet med bogen, der udkom i oktober.

Den samtale kan du høre i Absalon Radio i aften, tirsdag 5. januar klokken 22.00

Annonce

LÆS OGSÅ: Absalon skifter ham og blivet et radiofonisk fællesskab

Underholdningen fortsætter og onsdag 6. januar klokken 21.00 kan du høre ‘Argumenter imod kvinder’ med Birgitte Possing. Det et en talk fra februar 2019, der giver indblik i den modstand, der har mødt kvinder, som har blandet sig i den offentlige debat de sidste 170 år. Birgitte Possing er forfatteren bag bogen ”Argumenter imod kvinder”. I 2020 modtog hun Rosenkjærprisen

Torsdag 7. januar kl. 20.00 fortsætter Absalon Radio med ‘Kvinder i filosofien’ i en særudgave af filosofisalonen 'Væren & Vin', som blev optaget i Absalon 6. maj 2019. Indslaget handler om kvinderne i en tradition domineret af mænd. Bliv klogere på nogle af de filosoffer, som historien har haft tendens til at overse sammen med Nicolai, Søren og kandidat i etnologi, Maja Kehler. I weekenden genudsendes programmet.

Se meget mere på https://absalonradiocph.airtime.pro

Annonce

Mest læste

Annonce
Erhverv

Nordmand sælger københavnsk hotel for 600 millioner kroner

Annonce
Annonce
Alarm112

15 FCK-fans tiltalt for voldsomt overfald på 16-årig

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce