Annonce
Corona

Øksnehallen forvandles til et af hovedstadens fem vaccinecentre

Vesterbro huser et af de steder, hvor hovedstadens borgere kan blive vaccineret mod covid-19. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Annonce

Øksnehallen på Vesterbro er et af de fem steder, hvor borgerne i Region Hovedstaden kan blive vaccineret i 2021. Det er dog ikke første gang, at lokationen tager del i den samlede indsats mod covid-19: Hallen har nemlig fungeret som et pop-up testcenter i løbet af december.

- Vi ligger så centralt for københavnerne med både Hovedbanegården tæt på, eget parkeringshus og ikke mindst ligger vi i et område, hvor det er overskueligt at komme til og fra. Man kan holde afstand til sine medborgere, og vi har mange års erfaring i koordinering og afvikling af alle typer aktiviteter, fortæller Kevin Helsinghof, DGI Byens kommercielle direktør, i en pressemeddelelse.

Alt i alt har DGI Byen været glade for at kunne hjælpe til i kampen mod covid-19, og Øksnehallens funktion som et testcenter fungerer på mange måder som et tilløb til afviklingen af vaccinationer.

Øksnehallen dækker hele 5500 kvadratmeter med diverse ind- og udgange, der medfører optimale adgangsforhold. Region Hovedstaden forventer, at fire ud af fem vaccinationscentre er oppe i slutningen af januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

Der er lort i buret på Boulevarden

Klumme

På Enghave Plads med flashback til DDR

Klumme

Frisør 'NO' på Vesterbro

Vesterbro

Kæmpe Galleri: Kødbyen i billeder

Annonce