Annonce
Vesterbro

Øldrikkerne må vente

Øldrikkerne på Enghave Plads skal flytte fra Lommeparken. Foto: René Mølskov
Det ser stadig ud til, at øldrikkerne skal flytte fra lommeparken på Enghave Plads, men processen er lige nu corona-udskudt.
Annonce

I februar satte Vesterbro Bladet fokus på øldrikkerne i lommparken på Enghave Plads, som fortsat står til at miste deres opholdssted, når området går tilbage til status som hundelufterpark. Dengang var de klare i spyttet omkring planerne for at lave et nyt sted til dem; Vi har allerede den bedste løsning.

Men der er flere hensyn at tage. Dels er der behov for nye byrum, der kan rumme den mangfoldige brugergruppe. Og dels er der behov for at tilgodese nære hundegårde til hundelufterne i området.

Da der i marts var dialogmøde med tidligere og nuværende brugere af lommeparken ønskede de fleste at beholde stedet, selv om der også var eksempler på brugere, der ikke længere brugte stedet, fordi de synes, det var blevet utrygt. Særligt i aftentimerne, kan det være utrygt at være i lommeparken.

På deres møde i sidste uge besluttede Vesterbro Lokaludvalg at holde øje med stedet hen over sommeren forud for en drøftelse i september af, hvordan man kan arbejde med stedet. På grund af corona-nedlukningen, er der fortsat ikke lavet møder med naboer, butikker, institutioner og skoler om tanker og håb for Enghave Plads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vesterbro

Der er lort i buret på Boulevarden

Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

På Enghave Plads med flashback til DDR

Klumme

Frisør 'NO' på Vesterbro

Annonce