Annonce
Vesterbro

35-årig død efter fald fra lift på Vesterbro

En 35-årig er død efter et fald fra tredjesalshøjde. Billedet er ikke fra Vesterbro, hvor ulykken skete. - Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix (ARKIV)

Annonce

Den mand der torsdag faldt ned fra en lift i tredjesals højde i en baggård på Gasværksvej er død. Det skriver A4 Arbejdsliv.

Der er ifølge A4 Arbejdsliv tale om en 35-årig mand, der arbejdede ved Altan.dk og sagen behandles som en arbejdsulykke.

Casper Gorm Knudsen, der er direktør i Altan.dk bekfræfter overfor A4 Arbejdsliv dødsfaldet:

»Jeg kan bekræfte, at der torsdag den 9. januar indtraf en faldulykke på Gasværksvej på Vesterbro i København. En medarbejder faldt ned fra en bomlift, og til trods for opfattende behandling på hospitalet er det med stor sorg, at vi modtog beskeden om, at medarbejderen fredag den 10 januar er gået bort pga. sine kvæstelser,« skriver Casper Gorm Knudsen i et mailsvar til A4 Arbejdsliv.

Københavns Politi bekræfter dødsfaldet, og familien til den afdøde er underrettet.

»Jeg er dybt rystet over sådan noget kan ske og mine tanker og dybeste medfølelse går til familien, øvrige pårørende, samt alle medarbejderne i Altan.dk, som har mistet en vellidt kollega,« skriver direktør Casper Gorm Knudsen.

Han forklarer til A4 Arbejdsliv, at ulykken skyldtes en mekanisk fejl på en lift, og at man afventer politiets og Arbejdstilsynets rapport om ulykken.

Læs hos A4 Arbejdsliv: https://www.a4arbejdsliv.dk/artikel/222

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce