Annonce
Vesterbro

AKUT 1, 2, 3, 4: Her er første udstilling i sommerens C4 projekt med underliggende corona-kunstvinkel

Marie Melchiorsen har særligt fokuseret på malerier. Senest ofte med vandfarve på papir.
Annonce

c4 projects er et kunster-drevet udstillingsrum med fokus på den nyeste samtidskunst.

Corona-situationen satte deres planlagte udstillinger på hold, men det fik teamet bag c4 projekts til at ombygge lokalerne, så de kan vise fire solo-udstillinger gennem deres store udstillingsvindue mod Dybbølsgade.

De fire udstillinger i AKUT 1, 2, 3, 4 har alle underliggende referencer til en eller flere aspekter af corona-situationen; globalisering, økonomi, menneskelighed og vores forhold til naturen.

Annonce

Pendant til hulemalerier

De tidligste hulemalerier stammer fra 30.000 før vores tidsregning og siden har menneskeheden udtrykt sig gennem kunst. Den kunst trækker en serie malerier og skulpturer under titlen 'Resilience' paralleller til, mens de både udtrykker håb for fremtiden, vores art og vores kultur.

Marie Melchiorsen er uddannet fra Det Jyske Kunstakademi og Akademie der bildenden Künste Wien og har de senere år særligt fokuserer på vandfarve på papir med forskellige teknikker. Hun er også digter og har udgivet to bøger i sit eget navn.

AKUT 1: Resilience har fernisering fredag 13. juli kl. 17-20. Udstillingen løber fra 4. til 15. juli, og der er åbent døgnet rundt, da udstillingen kan ses fra facadevinduet mod Dybbølsgade 60.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Kunst i palæet: om livsenergi og passion

Klumme

Skomagerbutikken der altid har ligget her

Annonce