Annonce
Kultur

Bekæmper corona-frustrationer med nyt show: Styltepatruljen besøger Istedgade

Der var underholdning på stylter tilbage i 2018 i forbindelse med Vesterbro Legedag. Nu kommer Styltepatruljen med elguitar og stylteshow til Istedgade. Arkivfoto: René Mølskov

Styltepatruljen gik i lørdags gennem istedgade med showet "Corona bang bang", der er poetisk styltekunst og elektrisk guitar i centrum.

Styltepatruljen lavede optrædener ved Bubbles, Ricco’s og Dünyam Kebab.

Styltepatruljen i en baggård på Vesterbro. Privatfoto

Det er de lokale vesterbroere, stylteartisten Signe Gravlund Thomsen og guitaristen Andreas Ugorskij, der står bag Styltepatruljen og de har sommeren igennem optrådt flere end 50 forskellige steder i København. Også på Vesterbro, hvor både Gasværkvejens Skole, Tove Ditlevsen Skole og Oehlenschlægersgades Skole har nyt godt af deres nye show "Corona Bang Bang". 
 

De afrunder sommersæsonen med en parade gennem Istedgade på lørdag og anser herefter Vesterbro for afsprittet.

Annonce
Underholdende stylte-dans til Vesterbro Legedag. Arkivfoto: René Mølskov


Det har været vores mål at kaste befriende toner og gøgl ud til folket, for at afvæbne noget af den store frustration som vi alle går rundt med i disse coronatider.

Musiker Andreas Ugorskij, Styltepatruljen


- Det har været vores mål at kaste befriende toner og gøgl ud til folket, for at afvæbne noget af den store frustration som vi alle går rundt med i disse coronatider, skriver musiker Andreas Ugorskij til Vesterbro Bladet og understreger, at det altsammen er sket fuldstændig virussikkert og at hverken dyr eller mennesker er kommet unødigt tæt på hinanden under deres show.

Følge med på facebook.com/Styltepatruljen og se, hvornår du igen kan opleve stylteshow på Vesterbro.

Annonce

Mest læste

Annonce
Erhverv

Nordmand sælger københavnsk hotel for 600 millioner kroner

Annonce
Annonce
Alarm112

15 FCK-fans tiltalt for voldsomt overfald på 16-årig

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce