Annonce
Bæredygtighed

Brødrene Dahl har stor succes med cykelbude: Udvider til flere butikker

Du vil fremover komme til at se flere cykelbude som her fra Brødrene Dahl. Pr-foto
Annonce

Brødrene Dahl, der er Danmarks største VVS-grossist, har siden september udsendt cykelbude med mindre kvikleverancer. De har oplevet så stor succes med de nye cykelbude, at de nu udvider til flere butikker i København.

Indtil videre har butikken på Rejsbygade 7 været en af to testbutikker, der nu har medvirket til, at grossisten vil udvide til flere butikker.

Særligt ønsket om at blive en mere bæredygtig forretning, har været drivkraft bag omstillingen til flere kvikleverancer fra cykelbudene hos Brødrene Dahl, der samtidigt har opdaget, at det gør det nemmere for deres kunder at få leveret små pakker hurtigt.

- Kundernes respons på at modtage kvikleveringer på cykel har udelukkende været positive. Samtidig kan vi se, at leveringstiden i mange tilfælde er blevet kortere, siger Lasse Halliday, logistikdirektør for Brødrene Dahl – og forklarer, at det også er et vigtigt skridt på firmaets  rejse mod at blive mere bæredygtige.

Selvom det er et lille skridt på vejen, ser Brødrene Dahl det som en stor succes, at de allerede nu kan udvide til flere butikker. Indtil videre kan man få leveret kvikleverancer fra cykelbude fra forretningerne på Holmbladsgade på Amager og Strandboulevarden på Østerbro – foruden den på Rejsbygade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vesterbro

Der er lort i buret på Boulevarden

Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

På Enghave Plads med flashback til DDR

Klumme

Frisør 'NO' på Vesterbro

Vesterbro

Kæmpe Galleri: Kødbyen i billeder

Annonce