Annonce
Vesterbro

Byens bedste arbejdspladser

Sammen med Absalon Hotel Group, der vandt prisen for bedste mindre arbejdsplads, kan også Scandic, der for nylig åbnede i Kødbyen, glæde sig over en pris. Arkivfoto: René Mølskov
Annonce

Kåring: Konsulentvirksomheden Great Place to Work har netop kåret en række arbejdspladser i konkurrencen om at blive den bedste arbejdsplads. Flere arbejdspladser på Vesterbro er kåret.

Blandt andet er Absalon Hotel Group kåret som nummer et i kategorien ’Danmarks Bedste Mindre Arbejdsplads’.

Den lille, familieejede hotelkæde med tre hoteller på Vesterbro i København er blevet belønnet for at dyrke værdier som omtanke, hygge og fællesskab for gæsterne, såvel som for medarbejderne.

Titlen er baseret på en undersøgelse af konsulent- og analysevirksomheden Great Place to Work, der baserer resultatet på en anonym trivselsmåling blandt medarbejderne og en kulturevaluering.

De knap 50 medarbejdere i Absalon Hotel Group har alle svaret, at de synes, Absalon Hotel Group alt taget i betragtning er et rigtig godt sted at arbejde.

»Det handler om mennesker og formål. Derfor har vi i Absalon Hotel Group lige så stor fokus på, hvordan vi skaber gode oplevelser for os selv, så vi kan skabe gode oplevelser for vores gæster, for det skaber gode resultater, og det skaber igen motivation,« siger driftsdirektør i Absalon Hotel Group, Karina Living i en pressemeddelelse.

Flere hotelpriser

Scandic, der tidligere i år åbnede et nyt hotel i Kødbyen fik prisen for at være ’Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion’,

»Vi er ekstremt stolte af netop at få inklusionsprisen. Scandics kultur er bygget op omkring mantraet ’plads til alle’, hvilket gælder både kollegaer og gæster,« siger Anne Mette Pedersen, Scandics HR-direktør i Danmark i en pressemeddelse. rem

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce