Annonce
Byliv

Cafe udvider og bliver til gourmet-kaffekøbmand

Lasse Johansen fra KAFFE opgraderer sin cafe til decideret kaffe-købmand, hvor man både kan få kvalitetsbønner og kaffebrygningsudstyr. Foto Emil Hornstrup Jakobsen
Imens vi ikke har kunne gå på cafe, har mange af os fået smag for finere kaffebrygning derhjemme. Det tager lokal kaffe-joint nu konsekvensen af.

Der bliver utvivlsomt skyllet utallige liter kaffe ned hos de mange københavnere, som arbejder hjemme og tilbringer rigtigt mange timer bag hjemmets fire vægge. Det påvirker efterspørgslen på både kaffebønner og udstyr til kaffebrygning.

Indehaveren af KAFFE på Istedgade 90 Lasse Johansen tager nu folks "bønner" alvorligt og opgraderer sin café til en decideret kaffe-købmand, hvor man fremover kan få alt hvad man drømmer om inden for kaffe-genren. Bønner, udstyr, rådgivning til brygning og på sigt muligvis også arrangementer med udgangspunkt i kaffens smage, historik og brygteknik.


Når man laver så meget kaffe derhjemme, som mange gør for tiden, så giver det også god mening, at man skruer op for kvaliteten og smagsoplevelsen og det er der mange der vil lige nu

Lasse Johansen, indehaver KAFFE Istedgade


Annonce

Fra Europas bedste

På KAFFE kan man fremover købe et udvalg af bønner fra Europas bedste kafferistere. Mærkerne tæller blandt andre La Cabra, drop, Koppi, Nordic Roasters og Five Elephant.

- Vi synes, at vi med disse mærker, tilbyder kaffe fra absolutte topristere, som dyrker høj gennemsigtighed og som har fokus på kvalitet, bæredygtighed og ikke mindst direct trade. Flere af de ristere, vi handler med, har vundet risteri-mesterskaber i deres respektive lande og er nået i top 3 ved verdensmesterskaberne i ristning. Når man laver så meget kaffe derhjemme, som mange gør for tiden, så giver det også god mening, at man skruer op for kvaliteten og smagsoplevelsen og det er der mange der vil lige nu, siger Lasse Johansen.

Annonce

Også mere udstyr

Hver måned fremhæver KAFFE en bønne, der bliver ”månedens kaffe” og som kan fås som hele den måned. Det vil dog også være muligt at smage bønnerne fra de andre risterier på forespørgsel.

KAFFE forøger også sine produktportefølje med meget mere kaffeudstyr, så man virkelig kan nørde igennem derhjemme og få mest mulig smag ud af bønnerne. KAFFE har altid ført AeroPress, men sælger fremover også produkter fra Kalita, Chemex, Wilfa med flere, så god kaffe bliver endnu bedre derhjemme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Verden begynder for enden af Istedgade

Annonce