Annonce
Musik

Carl-Emil Petersen skal sætte Vega ned på stolene

Carl-Emil Petersen spiller to siddende koncerter i Vega 23. september. Pr-foto
Det er ingen hemmelighed, at den Danske sommer for mange i år har savnet koncerter, festivaler og musik. Nu er tiden til at være innovative - og få lidt at få lidt af 'koncert-sulten' stillet.
Annonce

Carl-Emil Petersen sang sig ind i de danske hjerter som forsanger for Ulige Numre. Med numre som 'Frit Land' og 'København', slog Carl-Emils røst sig ind som en moderne nationalklang, for vor frie land og her især københavnerens København, hvor nummeret 'København' fremkommer som en slags storby-poesi i et sammensurium af melankoli.

I 2017 tog Carl-Emil Petersen et modigt valg og brød med det ellers populære poprockband, og kastede sig ud i en solo karriere med sin solodebut "Natradio". Herefter fulgte sange som ”Livet før døden”, ”Skærgården” og ”Finale på et filmset”. Sange der uden diskussion satte navnet Carl-Emil Petersen fast på den Danske musikscene som solist.


"Lov mig, at det bedste er tilbage" sang han på ”Skærgården” om bruddet med Ulige Numre. Og man tog sig selv i at tænke, at det gode kun lige er begyndt.

Soundvenue


I November sidste år udkom den 28-årige københavner med sit andet album 'Amager Forbrænding'. Et album der fortsætter den stilrene poprock og de lyriske lege, som den unge sangskriver også er kendt for.

Soundvenue skrev blandt andet om koncerten:

”Lov mig, at det bedste er tilbage« sang han på ”Skærgården” om bruddet med Ulige Numre. Og man tog sig selv i at tænke, at det gode kun lige er begyndt.”

Med albumudgivelsen har den unge Carl-Emil turneret land og rige rundt, med både de nye sprøde udgivelser og et stort repertoire af gamle kendinge.

Nu er tiden kommet til, at Carl-Emil Petersen slår visit forbi Vega og et af hjertekamrene af den københavnske musikscene til to siddende koncerter.

Dermed kan savnet og sulten efter live-musikken og koncertfølelsen blive stillet, imens alle restriktioner bliver overholdt, så vi i solidaritet kan nyde de poprockede toner til Carl-Emil Petersen.

De to koncerter spilles 23. september i Store Vega, VEGA - Musikkens Hus, København V.

Billetter kan købes på Vega.dk gennem Ticketmaster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Byvandring

Byvandring med Onkel Danny-kender

Annonce
Forsiden netop nu
Miljø

53 nye elbusser på vej

Corona

Filmskabere: Sådan husker vi Corona-tiden

Annonce