Annonce
Vesterbro

Corona-pandemien gav ordblind digter modet til at træde frem

Emma Cordius fandt efter længere tids overvejelser modet til at sende sine digte ud for at leve et offentligt liv. - Foto: Privat

Nogle gange får udfordrende omstændigheder os til at blive modigere. For den 21-årige vesterbroer Emma Cordius er det tid at træde frem med sine digte. Noget hun har tøvet med på grund af sin ordblindhed.

Annonce

I takt med at alvoren omkring Corona-pandemien gik op for os allesammen lidt efter lidt, er det også åbenlyst, at de sidste uger kommer til at sætte varige spor i hele vores samfund. Ikke kun på I Danmark, ikke kun i år og ikke kun på Vesterbro. Men også på Vesterbro.

Annonce

Springe ud i det

En af dem, det allerede har gjort en forskel for, er den 21-årige vesterbroer Emma Cordius.

Hun går til daglig på HF og bliver efter planen færdig med sin HF-eksamen til sommer. Hun har altid skrevet rigtig meget, men lige så længe, som hun har skrevet, har hun ikke turde dele det med nogen. Nu blev det imidlertid tid til at springe ud i det.

»Jeg har altid skrevet rigtig meget, og der er en del, der har oprfordret mig til at dele teksterne. Jeg har bare aldrig rigtig haft modet til det,« fortæller hun.

Annonce

Den ordblinde digter

Da nedlukningen af Vesterbro begyndte skrev hun det digt, der står her på siden. Og besluttede sig for, at det dermed også var på tide at konfrontere sin frygt og dele digtet.

Derfor ringede hun til Vesterbro Bladet.

»Jeg er faktisk ordblind, og derfor har det været svært for mig at finde modet til at sende det. Derfor har jeg også særlige hjælpemidler i skolen og jeg har nok været lidt usikker omkring at dele mine digte,« forklarer hun.

LÆS DIGTET HER: LÆS DIGTET HER: VESTERBRO

Har du også oplevet, at der er noget, der er ændret positivt i dit liv som følge af corona-krisen? Har du fået modet til at springe ud i noget, du tidligere ikke har gjort? Eller har du nogle oplevelser, der aldrig var blevet til foruden? Så del dem med avisen og vores læsere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Løftet pegefinger

Københavns Politi inden udsigt til hedebølge: Vi er nødt til at stramme skruen

Vesterbro

Mød Thorup og Raug til festival

Vesterbro

En unik perle fylder fem

Rooftop-art

Du så mig godt - på Rooftop

Annonce