Annonce
Vesterbro

DEBAT: Falske toner og miljøsvineri

Distortion er gået helt amok, lyder det fra Finn Rudaizky (DF). - Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix
Annonce

Indlægget er et udtryk for skribentens egen holdning.

Finn Rudaizky (DF), medlem af Københavns Borgerrepræsentation

Det lyder ikke kønt med de mange ’falske toner’ fra Distortion, som endnu en gang har søgt om tilladelse til at afholde årets musikarrangement i København.

En musikfest til sommer, der varer over flere dage. Særligt for de unge. Distortion har suverænt udviklet sig til årets største miljøsvineri.

Spørg bare beboerne i de områder, hvor Distortion huserer. Det flyder med affald og med deltagere, som tisser uhæmmet i det åbne rum og på bygninger med en arrangør, som uden skrupler overskrider de musikale lydgrænser.

Og med Distortion, som er respektløs og afvisende over for at erstatte private borgere og private institutioners ejendom, som år efter år beviseligt har lidt store skader på grund af, at Distortion er gået helt amok.

Når det dertil kommer, at Distortion selv har oplyst, at de ikke har nok frivillige til at gennemføre arrangementet forsvarligt, og at der opsættes alt for få toiletter, så er en tilladelse til endnu et års Distortion en rigtig dårlig ide.

Borgerrepræsentationen skal torsdag 27. februar afgøre, om der skal gives grønt lys til Distortion. Og også om det nu yderligere skal tillades, at Distortion opretter musikbetalingszoner, f.eks. på Rådhuspladsen.

Det er Dansk Folkeparti imod, fordi vi mener, at musik i byens rum naturligvis skal være for alle byens borgere. Også beboerne. Jeg går ind for liv og musik i byens rum, men nu er grænsen nået for at sige ja til Distortion igen.

Jeg er rystet over, hvordan Teknik- og Miljøforvaltningen har været en mere end loyal partner til Distortion. Hensynet til Distortion har tilsyneladende været større end hensynet til byens borgere.

DF har bragt sagen i Borgerrepræsentationen, men glædeligt var det, at også konservative og Enhedslisten i Teknik- og Miljøudvalget stemte imod at give Distortion tilladelse. Mere sørgeligt var det, at socialdemokraterne bakker op om endnu et års miljøsvineri af værste skuffe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

Der er lort i buret på Boulevarden

Klumme

På Enghave Plads med flashback til DDR

Klumme

Frisør 'NO' på Vesterbro

Vesterbro

Kæmpe Galleri: Kødbyen i billeder

Annonce