Annonce
Vesterbro

Den der ler bedst: Sådan formede de sig gennem krisen med ler 'to-go'

Keramiklokalet på Enghave Plads har klaret sig gennem nedlukningen ved at lave online-ler-kurser og sælge ler "to-go". Begge dele tilbud på hylderne, som de fortsætter med at have efter de genåbner den 7. maj. Foto: René Mølskov

Der er et utal af gode eksempler på, hvordan små vesterbro-virksomheder har klaret nedlukningen. Alle har de kæmpet, stået sammen og været kreative.

Blandt andet på Kereamiklokalet på Enghave Plads, der åbnede midt i corona-krisen. De nåede lige at åbne for gæster mellem plexiglas og håndsprit før den lange vinter-nedlukning ramte.

Men i stedet for at lukke helt ned, så åbnede de for andre muligheder. Blandt andet kasser med take-away-ler, gavekort og online-undervisning.

- Vi har de første 100 gavekort, som folk skal ned og indløse den næste tid. Og så har vi haft stor succes med det digitale. Blandt andet har kunstforeningen på CBS været helt vilde med det, fortæller Rikke Møller, der er en af de to indehavere af Keramiklokalet.

Og selv om de glæder sig rigtig meget til at åbne dørene 7. maj, så holder de fast de initiativer, der blev født under corona-nedlukningen. Det bliver således fortsat muligt at bestille kasser med ler 'to-go' og tage kurser online.

-Selv om vi holder fast i de muligheder, så glæder vi os rigtig meget til at folk igen kommer ind og sætter sig et par timer med kaffe, ler og god vejledning, siger Rikke Møller.

Der skal bestilles plads på keramiklokalet.dk og der er på grund af corona-restriktionerne højst plads til 8 på hvert hold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

Springvandet pibler igen

Annonce