Annonce
Teater

Derfor er Astrid Lindgren-klassiker den oplagte forestilling til genåbningen af Teatret Zeppelin

Foto: Zuhal Kocan
Teatret Zeppelin åbner op efter corona-nedlukningen med en stor nyopsætning af Astrid Lindgrens elskede klassiker Mio, min Mio. Forestillingen taler ind i den virkelighed, som mange børn lever i lige nu.
Annonce

Hos Teatret Zeppelin har der været mange forberedelser til den længe ventede genåbning. Med bedre skiltning, udbredt adgang til håndsprit, ekstra rengøring og en række andre corona-tiltag er teatret klar til at byde publikum trygt velkommen til Mio, min Mio.

Mio, min Mio spiller fra 26. september til den 14. november på Vesterbros eget Teatret Zeppelin . Forestillingen er for alle fra 7 år og spiller også i efterårsferien.

Bo bor hos sin onkel og tante i Stockholm, hvor han er meget ensom og ikke føler sig elsket. En nat forlader han sin grå hverdag og rejser til Landet i Det Fjerne, hvor han bliver Prins Mio og møder sin rigtige far Kongen. Med sin bedste ven Jum Jum og en række andre hjælpere ved sin side bliver han pålagt en vigtig mission - han skal redde landets børn fra den onde ridder Kato, som har forvandlet dem til sorgfugle. Mio må finde sit mod og ikke mindst en ven eller to for at besejre ondskaben.


Foto: Zuhal Kocan

Hos Teatret Zeppelin forventer man, at historien om en drengs kamp mod usikkerhed og ensomhed vil vække genklang i mange. Særligt i disse tider med Corona-krise og nedlukninger.

Netop denne fortællings evne til at vække genklang hos publikum er vigtig for kunstnerisk leder Mie Brandt:

- Publikum skal kunne genkende sig selv i værket, og det er netop nogle meget almenmenneskelige følelser, der er på spil i denne forestilling. Alle børn kan genkende de følelser af ensomhed og savn, som Bo har, siger hun i en pressemeddelelse.

Astrid Lindgrens historie bliver ved med at være relevante for børn, men også for voksne, og skabe grobund for givende samtaler mellem generationer. Netop derfor er det en oplagt åbningsforestillingen for Zeppelin.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mad og drikke

Ny restaurant: Laver takeaway snask med øko-råvarer og fokus på dyrevelfærd

Vesterbro

En snak om: At elske sig selv

Debat

Hvilken fremtid venter Fisketorvet?

Annonce