Annonce
Vesterbro

Du kan stadig nå det: Filmsæsonen i Tivoli slutter af med to Oscar-vindere

Film på Plænen afsluttes af La La Land og Bohemian Rhapsody
De seneste to søndage har Tivoli traditionen tro forkælet københavnerne med udendørsbiograf på Plænen, og det er heldigvis ikke slut endnu. La La Land og Bohemian Rhapsody bliver vist de næste to søndage.
Annonce

Sommerkonceptet 'Film på Plænen' ruller fortsat kendte klassikere ind over Tivolis store, hvide lærred de næste to søndage i juli - 19. og 26. juli. Pak picnickurven og oplev eller genoplev den romantiske komedie La La Land og den anmelderroste Bohemian Rhapsody under åben himmel med en god ven, din udkårne eller på Tinder-daten.

Annonce

Et kærestebrev til kærligheden selv

'La La Land' er et kærestebrev til kærligheden selv. Og til Hollywood og filmmagien. Seks Oscars og millioner af hjerter løb filmen med for sin charmerende historie om hyggepianisten Sebastian og den aspirerende skuespillerinde Mia, der forelsker sig hovedkuls og tvinges til at vælge mellem kærlighed og karriere. Kom og lad dig forføre af Ryan Gosling og Emma Stone, der begge er uimodståelige, og af et romantisk eventyr, der går lige i sommerhjertet.

La La Land bliver vist 19. juli klokken 20.

Annonce

Queen-hyldest på Plænen

'Bohemian Rhapsody' er en medrivende hyldest til Queen, deres musik og deres uforlignelige forsanger, Freddie Mercury - der blev en af verdens mest elskede entertainere ved at gå imod strømmen og bryde med traditionerne. Og som Queen skrev rockhistorie, har filmen om dem allerede skrevet filmhistorie. Publikum verden over har været begejstret og filmen har vundet hele fire Oscars - blandt andet til en enestående Rami Malek i rollen som Mercury.

Bohemian Rhapsody bliver vist 26. juli klokken 20.

Annonce

Medbring egen picnickurv

Film på Plænen bliver afholdt i samarbejde med CPH PIX. Gæster er velkomne til at medbringe egen picnickurv eller benytte sig af Tivolis mange take-away-tilbud. Det er ganske gratis at deltage, når entréen til Tivoli er betalt.

Annonce

Oplev også Lillefredag på Plænen

Udover 'Film på Plænen' holder Tivoli sommerhumøret højt med 'Lillefredag,' der også foregår på Plænen.  Lillefredag byder på en stribe af koncerter med både upcomming kunstnere og veletablerede navne. Hver torsdag klokken 19 tyvstarter Tivoli weekenden med livekoncerter på Plænen. I år er der navne som Calby, Joyce, Tobias Rahim, Malte Ebert, Barselona og Freja Kirk på plakaten.

Lillefredag begynder 16. juli og fortsætter helt frem til 1. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

En unik perle fylder fem

Rooftop-art

Du så mig godt - på Rooftop

Vesterbro

Vil du lave hækleklub eller politisk debat i Café Sonja? Endnu flere frivillige skal give liv til nye meningsfulde fællesskaber

Vesterbro

Byttebikserier ved Ruben og Bobby

Vesterbro

Bliv gift i et snuptag

Indre By

Skal du være tivoli-garder?

Nørrebro

Sommerlarm vækker politikerne

Annonce