Annonce
Vesterbro

En unik perle fylder fem

Fællesspisning i Folkehuset Absalon. Foto: Maria Albrechtsen Mortensen, Ritzau/Scanpix
Det ér kun fem år siden, Folkehuset Absalon blev åbnet. Men med 50-60 ugentlige aktiviteter har det unikke forsamlingshus sat et mægtigt aftryk på både Vesterbro og København.

Fra fællesspisning til bordtennisturneringer, stikbold, drag-banko og wrestling, musik-quiz, brudevals, potteværksted og morgenyoga. Der sker altid noget i Folkehuset Absalon. Derfor er det måske også svært at forstå, at det fælles forsamlingshus i den gamle kirkebygning på Sønder Boulevard faktisk 'kun' fylder fem år.

Det ér dog tilfældet. Og det fejrer Absalon med blandt andet fællesspisning og banko, med mad og musik og et fødselsdagsmaraton, hvor Tårnværelset, Klubben og Salen åbner med masser af aktiviteter som yoga, linoleumstryk, croquis, perleplader og banko.

Absalons Kirke er opført i 1934, men blev taget ud af brug som folkekirke i 2014, hvorefter den blev sat til salg. For fem år siden blev den indviet som Folkehuset Absalon.

Yoga i Folkehuset Absalon. Foto: Søren Bidstrup, Ritzau/Scanpix

Der er flere arrangementer i Folkehuset Absalon for at fejre de fem år. På selve dagen, torsdag 20. august er der Fællesspisning & Banko. Det er fra kl. 17-23.59 - se mere info på absalons facebookside. Det koster 100 kroner og der skal bestilles billet på forhånd.

Lørdag 22. august fra klokken 12-16 er der åbent Hus i Absalon med 'FødselsdagsMarathon'.

Her kan du prøve kræfter med yoga, linoleumstryk, croquis, perleplader og banko. Huset er åbent, og det er gratis at deltage i alle aktiviteter.

Fællesspisning i Folkehuset Absalon. Foto: Maria Albrechtsen Mortensen, Ritzau/Scanpix

Lørdag 22. august om aftenen er der fra klokken 17-00 mad og musik.

Det er middag med dessert, livemusik på scenen og efterfølgende DJ og drinks frem til midnat..

Spis, hyg, nyd musikken, drik et par drinks eller pingpong pilsnere, skål med sidemanden – og vær med til at markere at Absalon er blevet 5 år gammel. Og læs mere på absalons facebookside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

Springvandet pibler igen

Annonce