Annonce
POLITIK

Endnu en politiker forlader Alternativet - og rådhuset

Badar Shah siger farvel til Alternativet. Arkivfoto: Sofie Mathiassen/Ritzau Scanpix
Annonce

Alternativet må sige farvel til endnu en folkevalgt på Københavns Rådhus. Efter godt tre år i Borgerrepræsentationen har Badar Shah valgt at melde sig ud af Alternativet. Det oplyser han i en pressemeddelelse.

Samtidig stopper Badar Shah i Borgerrepræsentationen. Han melder sig i stedet ind som menigt medlem af Enhedslisten.

Badar Shah blev i 2017 valgt ind i Københavns Borgerrepræsentation for Alternativet med 2.077 personlige stemmer, kun overgået af spidskandidaten Niko Grünfeld i personligt stemmetal.

- Igennem årene har jeg måttet indse, at mine og Alternativets politiske prioriteter er for forskellige. Mine politiske holdninger er bedre repræsenteret i Enhedslisten, siger Badar Shah i pressemeddelelsen.

Annonce

Alternativet beholder mandat

Badar Shah stopper samtidig i Borgerrepræsentationen, fordi han gerne vil give Alternativet muligheden for at beholde sit mandat.

- Jeg kunne godt beholde pladsen. Men ét er, hvad loven siger, noget andet er etik. Og så er Enhedslisten faktisk det eneste parti, der ikke modtager mandater fra andre partier. Hvilket kun forstærker min tro på, at i Enhedslisten er ny politisk kultur ikke bare noget man siger, det er noget man gør, siger Badar Shah.

Tidligere har også Niko Grünfeld og Kåre Traberg Smidt meldt sig ud af Alternativet, mens Jakob Gorm og Maja Krog er stoppet i Borgerrepræsentationen, da de er fraflyttet kommunen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Klumme

På Enghave Plads med flashback til DDR

Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Frisør 'NO' på Vesterbro

Samfundsind

Gunn drømmer om at hjælpe: "Når en 4-årig råber TØRSTIIIG er det da umuligt at arbejde samtidig"

Annonce