Annonce
Vesterbro

Enghave plads er åbnet

Enghave Plads er åbnet igen og mange har glædet sig til at den åbnede igen. Blandt andet Jonas Mikkel Gert Gertsen, Stanley Bothner, Faouzi Ammar, Hocker, Hølmer og Kai, der var begejstrede over at komme ud af 'hundeburet', som de kalder området for enden af Enghave Plads ud mod Enghavevej. Et område, de har benyttet som erstatning for Enghave Plads i de år, hvor metropladsen er blevet bygget. Foto: René Mølskov
Annonce

Tidligere i dag blev hegnet omkring Enghave Plads fjernet. Og der gik ikke lang tid, før de nye røde bænke blev indtaget.

På en af de nye lange og røde bænke sidder Anni Lund. Hun opdagede åbningen, da hun gik hjemmefra Sønder Boulevard for at hente morgenbrød. Her så hun, at hegnet var ved at blive taget ned og besluttede sig for, at hun skulle ned og sidde i solen senere.

"De liver op i bybilledet og så bliver de nok ikke stjålet ligesom de grønne københavnerbænke," siger hun.

Der sidder også børnefamilier og barnevognene kører på kryds og tværs over pladsen, der er blevet fornyet på flere fronter.

Foruden de specialdesignede røde bænke er springvandet fornyet og stationsboksen er sænket, så det er muligt at plante større træer.

"Der kommer selvfølgelig endnu mere liv på Enghave Plads end tidligere med de mange mennesker, der skal til og fra stationen. Men vi har gjort, hvad vi kan for at sikre, at pladsen også fremover kan spille en central rolle for fællesskabet i bydelen," siger stedfortrædende teknik- og miljøborgmester Karina Vestergård Madsen (EL) i en pressemeddelelse.

I den modsatte ende af pladsen, lige ved springvandet har en gruppe med en stor pose øl taget plads.

Det er Jonas Mikkel Gert Gertsen, Stanley Bothner, Faouzi Ammar, Hocker, Hølmer og Kai, der har taget plads på den røde bænk. Først og fremmest er de begejstrede for at det er slut med at hænge ud i 'Hundeburet', som de kalder det område for enden af Enghave Plads ud mod Enghavevej, hvor de som erstatning for Enghave Plads har taget ophold de seneste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce