Annonce
Vesterbro

Fantastisk opbakning fra Vesterbro: Julekalender-salg sikrer udsatte en rigtig jul

Der er allerede solgt cirka 1000 julehjælpskalendre fra Vesterbroerne, der som altid bakker flot op om de mest trængende. Privatfotos.
Vesterbro bakker som altid op og Vesterbro Julehjælp har nu solgt julekalendre for næsten 75.000 kroner. Den store kalender-succes sikrer de mest udsatte gaver til børnene og rigtig julemad på bordet. Du kan stadig nå at være med.
Annonce

Er du en af dem, der godt kan lide kultur? Så er der bag hver eneste låge i Vesterbro Julehjælpskalender et hemmeligt link til for eksempel koncerter eller lignende. Og det bedste af det hele er, at de alle har stillet op i den gode sags tjeneste. Og vesterbro har i stor stil slået til og bakket op.

Det betyder, at det nu er helt sikkert, at Vesterbro Julehjælp igen i år kan sikre en god jul for de allermest udsatte vesterbroere.

- Det er helt vildt. Det er så sindsygt, det er så crazy. Salget af julekalenderen er gået over al forventning og vi har solgt for 73.775 kroner. Vi havde som mål, at vi skulle nå 50.000 for at sikre julehjælpen, siger Anja Agnethe Kure fra Vesterbro Julehjælp.

Som Vesterbro Bladet, der har dedikeret sig som mediepartner på projektet, tidligere har fortalt, så har det i år været afgørende med økonomisk støtte, da mange af de virksomheder, der plejer at donere flot til julehjælpen er ekstra pressede i 2020 på grund af corona.

Vesterbroerne var i høj grad villige til at hjælpe til.


Vi har da været bekymrede undervejs. Vi åbnede jo først facebooksiden den 19. november. Den 20. november fik vi kalendrene og så går der jo nogle dage med at fortælle, at vi er her og at kalendrene er til salg. Men det boomede efter en uge.

Anja Agnethe Kure, Vesterbro Julehjælp


- Vi har da været bekymrede undervejs. Vi åbnede jo først facebooksiden den 19. november. Den 20. november fik vi kalendrene og så går der jo nogle dage med at fortælle, at vi er her og at kalendrene er til salg. Men det boomede efter en uge, fortæller Anja Agnethe Kure.

Der er næsten solgt 1000 kalendre, og de sidste omkring 250 er nu samlet de seks steder, hvor efterspørgslen har været størst. Det gælder: Bagerdygtigt Vesterbro, Sidewalk Skateshop, SuperBrugsen Matthæusgade, BEAT, BRØD og KIHOSKH.

Sidste år bestod julepakkerne af fire poser med julevarer og en legetøjsbod til børnefamilierne. Der bliver uddelt 150 gange julehjælp og fordi Vesterbroerne har bakket så flot op om kalenderen giver det mulighed for at sikre en flot julehjælp.

- Det er helt fantastisk. I år kan vi vælge det bedste til folk og vi kan købe de ting, vi ved de har brug for, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

Der er lort i buret på Boulevarden

Klumme

På Enghave Plads med flashback til DDR

Klumme

Frisør 'NO' på Vesterbro

Vesterbro

Kæmpe Galleri: Kødbyen i billeder

Annonce