Annonce
Vesterbro

Film og foredrag om det udsatte Vesterbro

Annonce

Filmisk. Der er flere film på vej i Vester Vov Vov, som forinden bliver debatteret med fokus på Vesterbro.

Af René Mølskov

rem@minby.dk

Film og debat: I Vester Vov Vov 31. marts kl. 17 kan man se filmen ’Property’, der handler om byudviklingen i Berlin mitte. Filmen handler om hvad vil vi med vores byer og bydele og hvem skal ha en plads i byen.

Den tager fat i spørgsmål såsom: Skal der være plads til de skæve eksistenser i vores byer.

Der bliver inviteret til debat og Vesterbro-kender, Øystein Leonardsen fortæller om, hvordan Vesterbro har forandret sig, på godt og ondt og hvordan Vesterbro rummer forskelligheder.

Øystein Leonardsen er ekstern lektor på RUC i byudvikling og områdefornyelse, han har boet på Vesterbro i 30 år og har et tydeligt billede af hvordan og hvorfor bydelen har ændret sig så drastisk som den har - på godt og ondt.

Samme sted - Vester Vov Vov - er der 31. marts kl. 19 filmvisning på filmen: ’All We Own’, der handler om Emily og hendes venner Johan og den noget ældre Curtis. De har mødt hinanden tilfældigt i Stockholm, og det, de har til fælles er det, de har for meget af.

For mange følelser, for meget kaos, for meget afhængighed. Curtis og Johan søger tilflugt i tunge stoffer. Emily selv forsøger at give sin tilværelse - og deres kaotiske venskab - form ved at lave en film, der rummer det hele. At den er rå, fragmentarisk, og kompromisløs giver mening.

Ivan Christensen, forstander for Mændenes Hjem kommer og introducerer filmen og fortæller om deres arbejde med misbrug og stofindtagelsesrum.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

Vesterbro-teatre får sparekniven

Annonce