Annonce
Vesterbro

Gang i Gaden har brug for din hjælp: Stem på deres projekt

Gang i Gaden beder om opbakning til at søge støtte fra en fond, så de kan renovere køkkenet. Her er det Ivan, Søren og Lennart foran Gang i Gaden i Istedgade sammen med Settlementets forstander. Foto: René Mølskov
Hos Gang i Gaden, værestedet i Istedgade, drømmer de om et nyt køkkenområde. Det kan de få, hvis de bliver en del af Realdania-kampagnen 'Underværker'. Men det kræver, at du bakker dem op med et klik på projektet.

Hos Gang i Gaden sørger de for fællesskab for nogle af dem, der ellers ville stå udenfor. Uden for fællesskaber. Uden for på gaden.

Et af de steder, de skaber fællesskaber, er naturligvis i køkkenet. Men det 8 kvadratmeter store køkken trænger til en overhaling. Det samme gør fællesrummet.
Derfor søger de lige nu om at komme med i Realdania-kampagnen 'Underværker'.

Imidlertid kan man kun komme i betragtning, hvis der er nok, der giver et klik til ens projekt.

På facebook skriver Gang i gaden og beder om hjælp:

- Dit like, får os tættere på drømmen om større rum til fællesskabet. Det vil derfor være en kæmpe hjælp, hvis du vil klikke her og give vores projekt et like.

Fællesaktiviteter i alle afskygninger, men i særdeleshed det daglige måltid mad, er et af de sociale omdrejningspunkter i Gang i Gaden. Arkivfoto: René Mølskov

Hos Gang i Gaden mødes alle lige, og måltiderne er i høj grad et samlende fællesskab. Det er dagens højdepunkt, men det er en udfordring, at køkkenet er så lille, som det er.

"Vi har masser af hjerterum. Støt os med et køkkenrum," som det lyder i ansøgningen.

Du kan hjælpe de gæve GIG'er med et klik her:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Verden begynder for enden af Istedgade

Annonce