Annonce
Klumme

Gorlubb Piercing fejrer 25 år på Vesterbro

Mira, Jack, Louise og Xenia Rubini samt to medarbejdere fra Gorlubb Piercing. Foto:Oscar Frevert.
Annonce

I årtier har piercingbutikken Gorlubb ligget på Gasværksvej i et kælderlokale, mange måske har passeret uden at tænke videre over det, hvis ikke lige piercing er på ønskesedlen.

Selvom butikken også laver huller i ørerne som det hed engang, på pigers nuttede øreflipper i alderen fire år og opefter. Butikken har siden 1995 været i forgrunden af den danske piercing scene. Familiedynastiet har deltaget i adskillige piercingkonventioner i USA - blandt andet i Orlando og flere gange i Las Vegas.


Butikken har siden 1995 været i forgrunden af den danske piercing scene.


Og det er altid opdateret med de nyeste metoder, smykker, løsninger på eventuelle problemer, og ikke mindst kundeservice på højeste plan!

Ejerne af Gorlubb Piercing hedder Jack Rubini og Louise Rubin. Og døtrene Mira og Xenia arbejder der fast eller afløser.

Jack Rubini er Danmarks ældste piercer og har drevet piercing butik i 25 år forskellige steder på Vesterbro og står for den daglige drift. De fleste år på Gasværksvej hvor de netop har skiftet kælderlokalerne ud med lokaler i stueplan på Gasværksvej 2. Louise arbejder også til daglig som funktionsleder på et blindecenter.

Det var rent tilfældigt at Rubin indgik i parrets efternavne på en Roskilde Festival i 1985, da det flotte par som dengang var rendyrkede punkere mødtes.

Øjeblikkelig kærlighed opstod, punk var på sit rebelske højdepunkt, og de levede eventyrligt og med fart over feltet og helt sikkert resten af deres dage sammen fra det øjeblik.

For parret har passeret sølvbrylluppet for nogle år siden, som blev fejret med fest, familie og venner.

Selvom man ikke lige forbinder begrebet sølvbryllup, hornmusik, konventionelt eller kedeligt kakkelbords ægteskab med de to. De er sådan set eksperter i hvordan man holder hinanden ungdommelige og ikke mindst ægteskabet vitalt spændende, og bliver sammen i medgang og modgang.

Rubinerne mangler bare at udgive bogen med opskriften på et langtidsholdbart forhold, så vi andre med rod i parforholdene kan lære noget af forholdseksperterne.

Hvis man synes at genkende parret, har de da også medvirket i realityprogrammet fra TV3 ” Par På Prøve”, hvor Jack skiftede sit daglige arbejdsliv ud med direktørrollen i firmaet ”World of Adventure” i Kolding. Mens direktøren i Kolding skiftede sin tilværelse ud med Jacks og bestyrede Gorlubb. Det kom der rigtig god underholdning ud af, men også et godt venskab mellem parrene den dag i dag.

Lørdag 12. september 2020 blev der holdt åbningsreception i de nye stilfulde lækkert indrettede lokaler som sædvanligt med hygiejnen i top tilpasset de nye coronatider. I dagens anledning var den røde løber ude, tilbud på piercing for bare 25 kroner og køen var lang, næsten helt ned til Istedgade. Ingen tvivl om at Gorlubb allerede er kendt og populært. Sangerinden Sofie Blom fra Fyn med englestemmen sang blandt andet Ed Sheeran nummeret ” Photograph” for gæsterne. Sheeran ville have frydet sig over den udgave. Hende kommer vi til at høre mere til. Der var DJ og en tryllekunstner.

Og lige det med tryllekunst og gøgl ligger i DNA’et hos Jack Rubini med en far, som var en verdenskendt gøgler og cirkusartist og hed Tommy Rubini. Han rejste verden rundt med glansnummeret ”Gentleman Jack, the master pickpocket.” Med egen varieté, cirkusblod i årene og en løve i baghaven. Gøglerånden i familien går endda endnu længere tilbage end far Tommy.

Jack og Louise har eksperimenteret i deres liv og har dyrket mange forskellige former for liv, frihed, samliv og fritid. Begge to dybt empatiske mennesker.

Jack elsker Harley-Davidson ture med drengene og nogle gange er fruerne med. Motorcykelture der blandt andet er gået til USA flere gange. Som turen Coast to Coast på 6500 kilometer på 18 dage i bedste ”Born to be wild” stil. Ture til Spanien, Frankrig eller det kulturelle Italien. Hvor de frække, men også lidt sjove drenge hældte rimeligt store mængder sæbebobler i byens stolte fontæne og noget der svarede til Trevi vidunderet i Rom. Og før det blev opdaget, var de otte men voksne drengerøve over alle italienske bjerge med de intetanende fruer bagpå Harleyen.

I år skulle motorcykelturen være gået til Colombia, men COVID-19 ændrede rejseplanen, så det blev sviptur til Sverige. Der kan man som Harley entusiast sagtens tilbagelægge 2500 kilometer på fire dage og se på noget kultur.

Jack og klummeskribenten har egentlig også en slags 22-års jubilæum. Via Anatomi, Fysiologi & Sygdomslære studiet på sygeplejerniveau i forrige årtusinde.

Hvor Jack skulle bruge uddannelsen til sin fremtid som piercer, mens klummeskribenten skulle bruge det i sin massør- og zoneterapeut uddannelse.

Skulle man føle sig fristet til old school piercing i øreflipperne eller mere avanceret piercing som kropspynt, kan yderligere informationer hentes på hjemmesiden piercing.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Skomagerbutikken der altid har ligget her

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Vesterbro

Ingen skøjtebane på Vesterbro i år

Annonce