Annonce
112

Gruppe overfaldt tilfældig 16-årig: Kan have flere sager på samvittigheden

Det var ved skaterbanen på Enghave Plads, at en gruppe unge 13. marts overfaldt en tilfældig 16-årig dreng og både sparkede og slog ham. Foto: René Mølskov
Et voldsomt overfald på en helt tilfældig 16-årig på Enghave Plads får politiet til at spørge forældre og børn om lignende oplevelser fra en gruppe unge.

En helt tilfældig 16-årig dreng blev fredag 13. marts overfaldet af en gruppe af fire unge ved skaterbanen på Enghave Plads.

Politiet mistænker nu, at gruppen har flere sager på samvittigheden og beder derfor unge og forældre på Vesterbro om at henvende sig, hvis de er blevet truet, chikaneret eller overfaldet af de fire sigtede.

I forbindelse med overfaldet blev tre drenge truet, og den 16-årige dreng blev slået og sparket flere gange og frarøvet sin kasket.

Annonce

Fængslet i 24 dage

Efter et grundlovsforhør bag lukkede døre blev fire unge på 16, 16, 17 og 18 år i fredags  varetægtsfængslet. Tre af de unge blev varetægtsfængslet i 24 dage, og den ene, en 16-årig, i 10 dage.

Politikommissær Henrik Moll fortæller i en mail til Vesterbro LIV at:

- Det er en grov sag, hvor en tilfældig dreng blev udsat for et overfald. Den slags skal vi ikke acceptere, så jeg er tilfreds med, at vi nu har styr på de fire personer, som vi mistænker for at stå bag overfaldet.

På baggrund af politiets efterforskning blev tre af de formodede gerningsmænd anholdt torsdag, mens den fjerde meldte sig selv i fredags.


Vi har samtidig opfordret forældrene til at tale med deres børn om det og anmelde det til os, hvis deres børn er blevet chikaneret eller på anden vis truet eller overfaldet af de fire sigtede.

Politikommissær Henrik Moll


Annonce

Mistanke om flere sager

Da de fire unge ifølge nærpolitiet kan have en del mere på samvittigheden vil de gerne høre fra forældre til børn, der ikke tidligere har turde anmelde chikane eller overfald.

- Efter anholdelserne har vores nærbetjente talt med flere forældre i området, og noget tyder på, at de fire sigtede kan have flere forhold på samvittigheden, siger Henrik Moll og uddyber:

- Vi mistænker, at de er en del af en større gruppe på 10 personer i samme aldersgruppe. Det bliver nu efterforsket, og vi har samtidig opfordret forældrene til at tale med deres børn om det og anmelde det til os, hvis deres børn er blevet chikaneret eller på anden vis truet eller overfaldet af de fire sigtede.

Annonce

Har du oplevet noget?

Har dine børn oplevet chikaner, trusler eller overfald af gruppen, vil nærpolitiet meget gerne høre fra dig via Din Betjent på 93500816, eller på 114. Alternativt kan man henvende sig i ekspeditionen på Hovedbanegården.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Verden begynder for enden af Istedgade

Annonce