Annonce
Affald

Har du gode ideer: Hvad gør vi med affalds-svineriet?

Vesterbro Bladet har tidligere hjulpet med at arrangerre og ingangsætte skraldeindsamling på Vesterbro. Mange fortsætter det gode oprydningsarbejde måned efter måned. Men hvad skal der ellers til? Har du gode ideer til at komme gadeaffaldet til livs?. Foto: BYRD / Jacob Crawfurd

Det flyder stadig med affald på Vesterbros gader. Jette Guldfeldt satte sammen med Vesterbro Bladet gang i en kampagne om skraldeindsamling for at sætte fokus på problemerne med skrald i gaden. I facebookgruppen: "Vesterbro Rydder Op" kan du stadig følge med og melde dig til indsamlingerne.

Men problemet er langt fra løst. Hvad skal der mere til? Hvordan undgår vi tusindvis af skodder og glas og papkrus på Enghave Plads? Hvordan kommer vi husaffald i de små offentlige skraldespande til livs?

Hvis du har gode ideer til inititiver eller projekter, der kan skubbe udviklingen i den rigtige retning, så hører vi meget gerne fra dig. Måske kan dit lokale medie være med til at gøre den rette forskel. Skriv til os på: rene@vesterbroliv.dk eller brug formularen herunder:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

Springvandet pibler igen

Annonce