Annonce
Det sker

Har du også hørt den? 23000 har allerede lyttet til Mike Tramps hilsen til Vesterbro med sangen Everything Is Alright

Mike Tramp på trappen til Eliaskirken på Vesterbo Torv et stenkast fra Eskildsgade, hvor han voksede op. Foto: Byrd/Kasper Løjtved

Mike Tramp, der har trådt sine barnesko her i kvarteret, spillede for et par uger siden en unplugged-version af sin sang Everything Is Alright for læserne af VesterbroLIV.

Anledningen var, at han deltog i dansk Melodi Grand Prix med sangen.

Hidtil har sangen kun være tilgængelig på vores Facebook-side, hvor den er blevet lyttet til 23000 gange. Nu kan du finde den nederst i denne artiklen.

Mike Tramp bor normalt i Jakarta i Indonesien med sin hustru og deres to børn. Hanhar også en søn i Australien fra et tidligere ægteskab. I forbindelse med, han skulle på turne i Europa, var han i Danmark, da coronakrisen lukkede verden ned.

Derfor slog han til, da hans pladeselskab spurgte, om han kunne være interesseret i at deltage i dansk Melodi Grand Prix. Han så det som en unik mulighed for at vise danskerne, hvad det er for noget musik, han laver i dag.

Mike Tramp slog i sin tid igennem som forsanger i pop-gruppen Mabel. Siden blev han internationalt anerkendt rockstjerne. Han har udgivet 12 soloalbums, fire albums med White Lion, tre med Freak of Nature og to albums med bandet Med Mike Tramp & The Rock 'N' Roll Circuz.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Verden begynder for enden af Istedgade

Corona

Slut med pop-up centre i København

Annonce