Annonce
Debat

Hvor er de unges takt og tone efterhånden blevet af?

Skrald i København. Foto: Emil Enemark Sørensen

Læserbrev:

Jeg tænker tit på, om ordene: undskyld, tak, tillader de? Må jeg bede om? Er ord, som er udgået af den danske ordbog?

Når man oplever at blive skubbet til, hvor end man færdes i det offentlige rum, skal man ikke forvente, at der falder et ord som "undskyld". Og det er uagtet om vedkommende ser, at man går med stok, krykker, eller rollator. Det drejer sig også om almindeligt gående.

Annonce


det undrer mig, at disse unge mennesker, som der her er tale om, overhovedet ikke tager hensyn til at vi er i en tid hvor covid-19 raserer.

Sonja Vesterfjord, Dybbølsgade


Jeg ser det også, når de unge færdes på pladser, gader og veje. De unge sidder stadigvæk tæt sammen, og mange gange er politiet rykket ud for at rydde sådan en plads.

Og det undrer mig, at disse unge mennesker, som der her er tale om, overhovedet ikke tager hensyn til at vi er i en tid hvor covid-19 raserer.

Se det skrald, som de unge efterlader. Taber de unge noget, så lader de det bare ligge, uagtet at der er en skraldebøtte i nærheden. Og såfremt at der ikke er en skraldebøtte i nærheden, kan man jo tage skraldet med sig.

Man kan også se alle de efterladte cigaretskod. Det også er med til at skæmme miljøet. Er der nu heller ikke et askebæger i nærheden, kan man jo bruge et lommeaskebæger som er et transportabelt askebæger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
IKEA

Næsager: IKEA vandt og København tabte

Vesterbro

Springvandet pibler igen

Annonce